Ми приїхали з дороги втомлені і виснажені , але не змогли потрапити в квартиру , свекруха влаштувала нам справжній сюрприз.

Копировать

Ми одружилися три роки тому. Після весілля переїхали на орендовану квартиру. Мій чоловік багато працює, він улаштувався на будівництві. Зі своєю бригадою займається оздоблювальними роботами. Я постійно одна із п’ятимісячним сином. Нам хочеться придбати свій куточок. Ми хотіли взяти кредит, щоб купити квартиру в іпотеку, але нам відмовили, бо у чоловіка зарплатня була невелика.Влітку чоловік вирішив поїхати на заробітки і відправив мене із сином до села, до моїх батьків. Але свекрусі це не сподобалося. Вона говорила моєму чоловікові, що в селі я залишу свою дитину на свою матір і піду в загул. Запропонувала забрати із собою нашого сина. Але мій чоловік відмовився: не хотів створювати зайвий клопіт моїм батькам. Слава Богу, що мій чоловік – розумна людина і не піддається на її провокації, він мені повністю довіряє.

Свекруха дзвонила кожен день, дізнатися, чи я ночувала вдома. Дзвонила двадцять, тридцять разів, у різний час доби, переконатися, чи я не пішла кудись. Іноді навіть дзвонила моїй мамі і вимагала , щоб вона передала мені трубку. А потім вона говорила моєму чоловікові, що я гуляюча. Мої нерви здали, і я поставила її на місце: сильно посварилася з нею, висловила все, що думала. Наприкінці серпня чоловік приїхав за нами, і ми вирушили додому. Але на нас чекав величезний сюрприз .

не змогли потрапити до квартири, господиня житла без попередження змінила замки на вхідних дверях квартири. Ми стояли на сходовій клітці з сумками, що втомилися з дороги, син зголоднів і почав плакати. Чоловік одразу зателефонував до господині квартири. Виявляється, свекруха нахабно брехала їй, сказавши, що син розлучився з дружиною, мовляв, дружина забрала дитину і втекла до коханця. А rроші, які ви заплатили за оренду квартири на три місяці наперед, господарка повернула їй. Мій чоловік посв арився з матір’ю, а свекруха кричала, мовляв, rроші нам заощадила. До того ж запропонувала жити в неї. Ми переїхали на нову орендовану квартиру. Чоловік вирішив, що його мати не повинна знати нашу нову адресу, щоб знову не нашкодила.

Leave a Comment