Повернувшись з Італії з великою су мою грошей, я зрозуміла, що маю віддати ці гроші тільки своїй невістці. Адже в мене були вагомі причини.

Копировать

Мені майже 70 і я нещодавно повернулася з Італії, де пропрацювала останні 20 років, щоб забезпечити своїх дітей. Моя донька вийшла заміж і переїхала зі своїм чоловіком у орендований будинок, а я наполегливо працювала, щоб куnити їм двокімнатну квартиру. Пізніше у мого сина з’явилася невістка Оксана, і за кілька років я і їм купила двокімнатну квартиру.

На жаль, мій син розчарував мене, порвавши з Оксаною і сам переїхав до нової квартири. Коли я дізналася про його плани, було запізно. Однак у моєму будинку, як і раніше, жили моя невістка та онуки, оскільки їм більше не було куди йти. Оксана чудово ставилася до мене, піклуючись про будинок і сад. Мій син nродовжував кочувати від однієї жінки до іншої — і зрештою пристрастився до випивки. Нещодавно я дізналася, що він так сильно заборгував за свою квартиру, що її можуть відібрати.

Коли я повернулася з Італії з великою сумою грошей, і почала думати про те, що робити далі. Я знала, що не маю надії на мого сина, а моя дочка і зять nродали все своє майно на батьківщині і переїхали до Канади. Хоча їм знадобилися б мої гроші, я вирішила віддати все своїй невістці. На даний момент ми з Оксаною використовуємо ці кошти, щоби разом побудувати будинок. Схоже, що я проведу свою старість зі своєю невісткою та онуками, бо мої рідні діти давно вже махнули на мене рукою.

Leave a Comment