Рита була здивована, коли чоловік з’явився додому в люті і заявив, що він не батько їхньої дочки. Невже він дізнався правду?

Копировать

Рита звикла насолоджуватися своїм сімейним життям, ніколи не розуміючи, чому сусіди сkаржаться на своє власне. У неї був прекрасний чоловік Роман, розумна та чарівна дочка та двокімнатна квартира. Навіть готуючи вечерю, Рита наносила макіяж і укладала волосся, завжди одягаючи гарний халат. На прикладі своєї матері вона з дитинства знала, що турбота про себе та приготування смачної вечері дуже важливі речі для щасливої родини. Одного разу свекруха подзвонила їй і сказала, що вони з подругою виходять із басейну і йдуть прогулятися містом.

Рита запросила їх повечеряти в неї вдома. Незважаючи на те, що свекруха часто чіплялася до неї, Рита ніколи не давала їй приводу критикувати її страви. Проте все набуло несподіваного оберту, коли чоловік Роман приїхав розпатланий і в nоганому настрої. Рита кинулася йому на доnомогу, але він відштовхнув її і сів за стіл. Роман звинуватив Риту в інтрижці і засумнівався у батьківстві їхньої доньки . Він також згадав, що знайомі сміються з нього за його спиною. Рита була здивована і не могла зрозуміти, чому він говорить такі речі. Вона завжди була люблячою дружиною та матір’ю, яка робила все можливе, щоб її родина була щасливою.

Не в силах щось сказати, Рита вибігла з квартири і сіла на лаву в парку, розмірковуючи про своє життя. Вона завжди твердила собі, що їм потрібна повноцінна сім’я, і тривалий час намагалася заваrітніти. Під час однієї поїздки сама вона зв’язалася з іншим чоловіком, що призвело до вагітності, яку вона приховувала від свого чоловіка. Рита повернулася і кілька років мовчала, нікому не розповідаючи про свою таєм ницю… З того дня вона провела два тижні зі своєю матір’ю, вдаючи, що піклується про неї, але насправді вона уникала зустрічі з чоловіком. Коли вона повернулася додому, Роман поводився як ні в чому не бувало, а Світлана, їхня дочка, залишалася весь час зі свекрухою. Роман попросив Риту нічого не говорити його матері – і що Світлана все одно його рідна дочка.

Leave a Comment