Шофер одного автобуса побачив, як маленький хлопчик плаче. Дізнавшись причину, він негайно почав діяти

Копировать

Небайдужий водій автобуса придумав, як допомогти хлопчикові. Після того, як він висадив дітей у школи, Борис відправився в магазин, де купив 10 шапок і 10 пар рукавиць.Потім він повернувся назад в школу і передав куплені речі для хлопчика і інших дітей, чиї родини не могли собі дозволити одяг.Діти не повинні мерзнути взимку і водій знав це, як ніхто інший. «Знаєте, у мене у самого діти і внуки. Ніхто не захоче, щоб їх дитина мерзнула », — говорить благородний водій.

Вчинок Бориса здивував батьків хлопчика і керівництво школи. Вони вирішили, що зобов’язані висловити свою повагу до нього і написали пост на сторінці школи в Facebook. Тож не дивно, що цей пост розлетівся по всьому інтернету. Близько 29 000 чоловік поставили лайки, написали коментарі і репостнули запис.Борис Васильович — людина, яка своїми вчинками робить наш світ тепліше і добрішим.

Йому не варто було це великих зусиль або витрат. Він просто хотів допомогти. Зате Борис відчув любов тисячі людей, які оцінили його вчинок.Він проявив людяність і не залишився байдужим по відношенню до людини, якій потрібна допомога.Поділіться цим записом зі своїми друзями; давайте робити світ кращим

Leave a Comment