Так як я не любила готувати, ми з чоловіком завжди їли у невістки. Але остання її заява мене зовсім збила з пантелику.

Копировать

Раніше я любила ходити в гості разом зі своїм чоловіком. Це заощаджувало час і гроші, і мені не доводилося турбуватися про приготування їжі та прийом гостей. Моя невістка була однією з таких ”цілей”. Вона завжди була рада прийняти нас і ніколи не втомлювалася готувати для всіх. Але цього року все було інакше. Невістка попросила мене приготувати деякі страви до Різдва і навіть доручила це завдання дочці та іншим родичам, яких теж запросили.

Я зробила вигляд, що зрозуміла і погодилася, але, звичайно, не збирався нічого готувати. У день урочистостей ми з чоловіком пішли купувати шампанське та солодощі для дітей, перш ніж вирушити до будинку мого сина. Я зателефонувала невістці, щоб спитати про приготування, і була здивована, дізнавшись, що Оксана нічого не приготувала. Більше того, я була приголомшена, що вона попросила всіх гостей принести чого-небудь до столу. Поліна, моя дочка, теж обурилася, коли я розповіла їй про це.

Але ми все ж таки вирішили відвідати сина. Коли ми приїхали, то виявили, що інші гості не принесли жодної їжі, а на столі було лише кілька тарілок. Ми не могли залишитися на довго, і по дорозі додому чоловік постійно поскаржився, що не наївся. Ми вирішили більше не відвідувати сина, мою невістку та її родину – і знайти нову компанію для відпочинку.

Leave a Comment