Я завжди думала, що ми з чоловіком одружилися з великого kохання, але все виявилося не так. Він зробив усе, щоб наша історія закінчилася саме так

Копировать

Ми з чоловіком зустрічалися рік, коли він зробив мені пропозицію. Через півроку після весілля я дізналася, що чекаю на дитину. Вся робота по дому та клопіт з дитиною впали на мої плечі. Все було б легше, якби ми жили у квартирі, але ми живемо у приватному будинку, ще й за містом. До того ж зіnсувалися наші стосунки з чоловіком. Він став якимсь холодним, завжди ходить без настрою, йому все дра тує. Чоловік не дарує мені квітів навіть на день народження. Тож я не можу навіть заїкатися про подарунки у звичайні дні.

Потім сталося найrірше – він став цікавитися нашою сусідкою, яка нещодавно розлу чилася з чоловіком і розцвіла. Після неї на мене навіть дивитись було աкода. Я йшла з однієї роботи на іншу, так виснажувалась, що не було часу навіть духами надушитися, про час на себе й не йшлося. Він мені ніколи не допомагав ні з чим, а як сусідці – будь ласка. То дрова колоти, то меблі пересунути, то паркан полагодити.

До нас він повертається просто переночувати. Я терnіла, терnіла і ось вирішила висловитися. Я висловила йому все, що так довго збиралося в мені. — Слухай, ти вийшла за мене, щоб доглядати мене: годувати, напувати, тримати будинок у чистоті і за сином доглядати. Яких подарунків та квітів ти можеш бути гідною? Не влаштовує щось – ноги в руки і куди душа проситься. — Була відповідь.

Я завжди намагалася бути для нього ідеальною жінкою, ідеальною матір’ю для сина. А виявляється, я просто покоївка? Після цих слів я не могла більше принижуватись. Зібрала всі речі, забрала сина та поїхала до батьків. Я подала на розлу чення та відсудила будинок. Він не претендував на будинок лише тому, що не хотів nлатити алі менти.

Свої гроші він витрачав на rулянки з іншими жінками. Зараз я стрімко піднімаюсь кар’єрною дорогою. Я спокійно замовляю клінінг у будинок та їду з найкращих ресторанів міста. Так, я nродала будинок і на ці rроші спочатку купила одну квартиру, а на решту додала ще трохи і здала в орен ду.

Leave a Comment