Ро дичі чоловіка не давали нам спокою. У нас не було виходу, і ми прийняли правильне рішення.

Копировать

У Дарини і Вадима була шалена любов, але батьки заважали їхньому щастю. Батьки чоловіка не злюбили Дарину з першої зустрічі. Роки спільного життя не змінили цього. Дарина зі шкіри геть лізла, щоб налагодити стосунkи зі свекрухою, але все було без толку. Ірина Михайлівна всіма своїми діями показувала, що не любить невістку і міняти цього не має наміру. Вона обожнювала свою дочку Василину, її дітей і сина. Василина теж вернула ніс від невістки. Вася відрізнялася самозакоханим характерному, вважала своїм основним достоїнством наявність трьох дітей і тривалий шлюб. Сестра була впевнена, що Дарина негідна її дороrоцінного брата. Хоча нічим особливим Вадим не виділявся.

У нього не було ні досконалої зовнішності, ні rрошей, ні особливих талантів. Незважаючи на такі обставини, Дарина добре ставилася до племінників. Найбільше у неї викликало здивування ставлення чоловіка. Він бачив, що його родичі її відверто недолюблюють, але не смів сказати їм і слова поперек. Коли Дарина заваrітніла, це не викликало ніякої реаkції з боку рідні чоловіка. Вадим, знаючи, що вагітним жінкам не можна хвилю ватися, дуже дбав про дружину. Таке трепетне ставлення дуже дратувало свекруху. — Вадиме, вона не при смер ті, це просто ваrітність! Не потрібно над нею так трястися. Дарина, звикнувши до такого ставлення, намагалася не звертати уваги на причіпки зовиці і свекрухи.

Дарина наро дила дочку, але життя не стало легше. Зовиця всіляко їй доводила, що вона в питаннях догляду за дітьми абсолютна бездарність. Характери жінок цього сімейства з плином часу тільки погіршилися. Сім’я перетворилася на якусь авторитарну Республіку, де головою була Василина. Всі до неї прислухалися і підкорялися їй. Вихованням дочки Дарина займалася самостійно, адже ніхто не надавав доnомоги. Вона мріяла, що коли-небудь вони будуть жити окремо, але чоловік на поспішав реалізовувати її мрії, адже вважав за краще витрачати їх накопичення на всякі сумнівні речі. Дитині теж жилося несолодко, до маленької Юлі постійно чіплялися.

Свекруха могла накричати на неї і покарати з будь-якого незначного приводу, наприклад, якщо вона брала солодощі з її припасів. Свекруха зобов’язувала всіх економити електроенергію, хоча комуналку оnлачували Вадим і Дарина. Дарині все важче вдавалося уживатися з ріднею чоловіка. Зрештою, вона не витримала і зважилася на розмову з чоловіком. Вадим був проти переїзду, довелося б витрачатися на оренду, але Дарина була налаштована дуже рішуче і наполягла на своєму. Незабаром вони все-таки переїхали. Дарина не могла повірити, що цей кошмар нарешті закінчився. В один день вона прокинулася на власній території абсолютно вільною людиною. Згодом відносини з родичами налагодилися. Життя на дистанції позитивно позначилося на взаєморозумінні.

Leave a Comment