Цьому хлопчикові сьогодні виповнилося 11. Вона більше нікому не потрібна, навіть її батько чи мати не прийшли

Копировать

Олександру сьогодні виповнилося 11 років. Але йому дуже сумно. він вважає, що всі діти отримують багато подарунків на день народження, але його ніхто не вітає. Для нього це дуже погана ситуація. Він не може зрозуміти, чому він не живе своїм життям по-хорошому.

Він ніколи не бачить своїх маму і тата, тільки місіс. Анна вітає його з днем народження. Він сидить перед своїм вікном і дивиться на хмари. Раптом двері відчиняються, і хтось заходить до кімнати.- Хто ви? – запитав Олександр

– Я ваша тітка, скажіть, місіс Оля. Олександр здивований. – Я вас раніше не бачив. Де ти? Де мої мати і батько? Тітка Оля нічого не може сказати. Вона просто посміхається і говорить.

– Коли ти станеш маленьким хлопчиком, я скажу тобі, де твої батьки, і буду дивитися на хмари. Олександр, я приїду до тебе. Я знаю, що сьогодні твій день народження. Я хочу привітати тебе з днем Народження і хочу відсвяткувати цей день з тобою.

– Це здорово, дорога тітка. просто, будь ласка, приходь до мене іноді, я буду дуже радий бачити тебе тут. У мене немає друзів. Я хочу, щоб ти була в моєму житті

Leave a Comment