Відправила дітей до бабусі, а вони повернулися у сльо зах. З нею ми більше не спілкуємось

Копировать

Віталік не міг стримати сл із. Він обійняв маму і почав kричати: -Не віддавай мене бабусі, прошу тебе … Таня нічого не могла зрозуміти, адже діти провели у батьків чоловіка на селі лише 3 дні. Що ж могло статися? Справа в тому, що у Тетяни не складалися стосунки зі свекрухою, причому з першого ж дня після весілля. Та постійно стверджувала, що не схвалює і ніколи не схвалить вибір свого сина.

За всі ці роки свекруха приїжджала тільки у великі свята. Але ось, ювілей свекора, і Таня не могла не поїхати. Начебто все нормально. Все пройшло так вдало, що дід почав угорарювати лишити йому онуків. Та й самі діти були лише «за». Та ще й ремонт можна буде спокійно доробити. І ось вони повернулися. Все у сльо зах. Таня почала заспокоювати дітей, а потім попросила розповісти, що сталося.

Виявилося, дід увесь час присвятив онукам: на снігоході катав, і навіть гірку всі разом залили. А ось бабуся тільки й робила, що тру їла невістку. Віталік заступився за маму, то бабуся його виkинула з дому як кошеня. Причому навіть куртку не дала надіти. І двері зачинили на замок. А дід був у цей час у майстерні, і не почув, як усе сталося. А коли побачив усе на власні очі, то вперше в житті підняв руку на дружину…

Leave a Comment