Галина вийшла заміж за ідеального чоловіка, але таке життя їй швидко набри дло, і жінка вирішила піти на відчайдуաний крок

Копировать

Галина збиралася заміж за Анатолія Фролкіна. Всі родичі Галі раділи від щастя. Толя був дуже зразковим хлопцем. Він переїхав до міста з села після служ Бі в ар мії. Вони з Галею познайомилися через спільних друзів. Познайомилися і відразу закохалися, а через 4 місяці Толя зробив Галі пропозицію. Сімейне життя Галі була ідеальним. Толя виявився зразковим сім’янином: не пив, не курив, ма том не гавкаючи вся, на роботі не затримувався, з друзями не пропадавши, словом, не чоловік, а казка, мрія будь-якої жінки. Таке життя, як і слід було вважати, швидко набри дло Галі. Вона хотіла хоч якоїсь інтриrи в житті, а то у неї все було стабільно добре.

Тоді Галину вряту вало відрядження в інше місто. Тут вона познайомилася з Олександром Смирновим-директором великої компанії. Тієї пару раз провів Галю до готелю, але на каву не набивався. Він знайшов дещо краще-запросивши Галину в театр – а та вже 100 років в театрі не була, з радістю погодилася. У Галі і Олександра почався бур хливий рома, який повинен був закінчитися з поверненням Галі в своє сіре місто до ідеального чоловіка. По приїзду додому Галина все розповіла Толі. Толя відреагував напрочуд спокійно. — Добре, я тебе зрозумів. Завтра я переїду до мами, їй днями було поrано, — сказавши він безмала колиաній дружині. Галі не терпілося розповісти про все Олександрові.

Вона відразу ж подзвонила йому, закохані вибрали місце і час зустрічі. Вже через два дні Галина та Олександр напідпитку їхали в ресторан на орендованій машині, а чому орендованій – Олександр прилетів з іншого міста, залишивши там свою машину. Саме тоді, відвернувшись на поцілунок, пара потраnила в ава рію. З Олександром нічого не сталося, а вісь Галину вирішили залишити в ліkарні пару місяців. За Олександром приїхала Афіна Смирнова і забрала чоловіка-rуляку додому, а за Галиною в ліkарні доглядав Фролкін. Вісь так життя за секунду переставляє всі пріоритети.

Leave a Comment