Мати Сергія, яка ставилася до сина, як до дитини, у результаті кинула його в обійми занепалої жінки.

Копировать

Надя – мила, вихована дівчина. Дуже працелюбна, добра та чуйна. Була у неї проб лема. Мати-алк оголічка, яка все в будинку продавала за гроші: і одяг, і продукти, і предмети. Надя згадувала: рік тому пом ерла її улюблена бабуся, в якій вона душі не чула. Від бабусі їй на згадку залишився антикварний посуд і дзеркальце. З трепетом Надя перевозила цей посуд додому і тремтіла над ним. Матінка її продала весь посуд за гроші на відхідняк після по хмілля. Вона доньку використовувала як видатковий ресурс та набирала борги у магазині, де Надя працювала. Після чергової нічної п’ янки та веселощів матері, Надя запізнювалася на роботу. Одягнена вона була в гарний костюм, який підкреслював її доладну фігурку. Сусід, який завжди звертав на неї особливу увагу, вкотре зробив їй комплімент, на що Надя просто посміхнулася та поспішила у своїх справах.

І ось прийшла вона на робоче місце, а її звільнили за те, що вони сильно заборгували. При звільненні зарплату не видали. Надя була у жахливому стані, вона не знала, що робити і куди влаштуватися на роботу. Засмучена та заплакана, вона йшла додому, коли перед нею з’явився сусід, який стривожено підійшов до неї. Не в силах тримати все це в собі, Надя розповіла Сергію про те, що її звільнили і про те, що матір вип иває. Сергій вислухав її та обійняв, вона обійняла його у відповідь. Вони відчули іскру та довіру один до одного. Почали зустрічатися. Мати, дізнавшись про це, вирішила вжити якихось заходів, щоб дочка залишалася поруч і виконувала всі її забаганки. Вона попрямувала до матері Сергія і розповіла про те, що її дочка веде розгульний спосіб життя, вип иває та лає ться. Дізнавшись про це, мати Сергія категорично була проти цієї дівчини, тому зробила так, щоб син поїхав до іншого міста, нібито на заробітки. Сергій поїхав, але часто приїжджав і закохані зустрічалися. Якось він зник на пару місяців, а коли повернувся розповів Наді про те, що зустрічався з іншою дівчиною і вибачався. Надя вибачила.

Через деякий час Надя зав агітніла і знову мати Сергія відправила його на заробітки, нібито для майбутнього малюка. Цього разу Сергій дзвонив дедалі рідше. Надя не хотіла нав’язуватися і перестала йому дзвонити, обіцяючи, що подзвонить лише під час пологів. І ось день пологів настав, вона народила дівчинку. Сергій, дізнавшись про це, приїхав із дорогими подарунками. Якось у пол оговому будинку Надя почула розмову чоловіка з якоюсь жінкою, та цікавилася, коли він повернеться. Цього ж вечора Сергій повідомив, що знову їде. — Якщо поїдеш, більше не повертайся. Дочку я виховаю сама. Рішення за тобою, – поставила умова Надя. Сергій поїхав. Вийшло так, що після чергової пиятики, мати з кимось побилася і її вбили.

Надя тяжко зазнала цю втрату. Але після смерті матері вона влаштувалася на роботу, її почали цінувати, працівники та друзі всіляко допомагали Наді з дочкою. Виросла гарна, мила дівчинка. Надійшов лист Наді про те, що сестра Сергія запрошує їх обох на її весілля. Надя поїхала і сиділа цього вечора поруч із чоловіком як пара. Тоді він і розповів, що коли поїхав, охомутала його одна гуляюча жінка за викликом. Мати, будучи проти Наді, прийняла цю дівчину з розкритими обіймами. А співмешканка всіляко вимагала в нього гроші. Наді було байдуже, після цього вечора вони більше ніколи не зустрічалися. Якось через пару років Надя почула, що та сама жінка розорила Сергія і знайшла нову жертву. А Сергій у тяжкому емоційному стані переїхав жити до матері.

Leave a Comment