Подруга намагалася переконати мене, що мій хлопець нечесна і непорядна людина. Я вирішила перевірити його. Ось що з’ясувалося.

Копировать

Я переконана, що мій майбутній чоловік — чесна і порядна людина. Але подруга намагалася переконати мене в протилежному, і запропонувала перевірити його. Я була впевнена, що він майже не п’є і знає, як себе поводити у громадських місцях. Але помилилася. Після кількох келихів він повеселішав, став танцювати з усіма підряд, розповідати непристойні анекдоти, а після цього задрімав біля барної стійки. Подруга тільки усміхнулася. -Я ж казала, — промовила вона, а я не могла повірити, що так помилилася: невже він і справді такий. Зовсім на себе не схожий. Ввечері, коли ми збиралися їхати, друзі запропонували залишити його в барі. Я не змогла так вчинити і вирішила відвезти його додому.

Він слухняно погодився. Ввечері мені подзвонила подруга і стала пояснювати, що приховані алkоголіки часто виглядають нешкідливо і відразу розпізнати їх нереально. Хіба мені потрібен такий? Рано вранці він зателефонував, вибачився і попросив зустрітися. Увечері приїхав, попросив доnомоги. Ми поїхали в ювелірний магазин, і він сказав вибрати щось на свій смак. Я вибрала одне з кращих виробів. Він мій вибір оцінив, подякував і поїхав. Я була здивована, прибігла додому й зателефонувала подрузі.

Вона своїми вердиктами тільки масла додала у вогонь. А я все не могла відмовитися від думок про майбутнє з ним. Свій переїзд вирішила відкласти, але відносини обривати не стала. Через кілька днів він почав пропадати, мало дзвонив, рідко приїжджав. І подруга знову запропонувала перевірити його, сказавши, що потрібно подзвонити йому. На наш дзвінок він відповів, сказав, що колесо лопнуло, і він стоїть посеред дороrи, приїхати не зможе. Я викликала таксі і вирішила помчати до нього. Я вийшла з під’їзду, назустріч мені вийшов він — і міцно обійняв. Як з’ясувалося, він мене теж перевіряв, і я пройшла всі пункти. Він посадив мене в машину, ще раз вибачився, подарував куплений браслет і підібране до нього кільце — і зробив пропозицію.

Leave a Comment