Олені спершу подобалася весела компанія ро дичів чоловіка, але поступово вона почала помічати дивності у свекрухи з золовкою.

Копировать

Спочатку Олена кинула сковорідку в раковину, чоловік тут же схопився з дивана і побіг на кухню. Він подумав, що у жінки щось сталося. Але коли Діма прийшов на кухню, то застав цікаву сцену. Олена сказала свекрусі та сестрі Діми: -Ідіть. Зараз же йдіть з мого дому. Діма думав, що дружина почне кричати, але вона, навпаки, говорила дуже тихо. Свекруха з величезними виряченими очима встала і побігла до вихідних дверей. Сестра Діми грізно подивилася на брата, в її погляді так і читалося: «І ти нічого не зробиш?».

Але Діма і не збирався якось перечити, він вивився на події і відчував, що на душі стає легко і спокійно. Це просто була остання крапля терпіння Олени. Все почалося з того, як Олена вперше познайомилася з родиною Діми. Їй все сподобалося, тому що рідня чоловіка була дуже відкритою, веселою, доброзичливою. Всі любили багато поговорити, танцювати і співати. Олені цього все життя не вистачало, тому що сама вона росла в дуже суворій сім’ї, де за столом не те, що сміятися, навіть посміхатися не можна було. І тут Олена потрапила до таких життєрадісних людей.

Тільки потім свекруха з сестрою Діми стали сильно наха бніти. З початку Олені подобалося приймати у себе гостей, але потім вони стали приходити все частіше і частіше, а далі навіть без запрошення і попередження. Вони обожнювали критикувати Олену за її поведінку, прибирання в будинку і готування. В цей раз Олена просто не витримала. Вона три години простояла біля плити, намагалася смачно приготувати вечерю, але свекруха з сестрою стали її принижувати і сміятися над тим, яка невістка безрука. Олена накричала на них, але їй стало легше.

Leave a Comment