Колиաня чоловіка мало що зруй нувала їх сім’ю , а тепер ще й дісталася до нашої . Але поведінка чоловіка дратує на йбільше

Копировать

Я вийшла заміж за розлу ченого чоловіка , у якого було двоє дітей . Після розлу чення хлопці залишилися з мамою . Я сама пішла від чоловіка з маленькою дитиною і виховувала її одна , поки не зустріла другого чоловіка . До останніх пір у нас у сім’ї всі було чудово , але зараз я тільки про розлу чення і думаю . Я працюю в офісі та отримую алі менти від колиաнього чоловіка . Сума невелика , але на витрати для сина вистачає . Чоловік мій теж платить алі менти своїй колиաній дружині , а також дає гроші , коли вона просить – за будь-якою причиною.

Щоб ви розуміли , половина зарплати чоловіка йде на аліменти , плюс до всього — « подаровані гроші ». Виходить цілком солідна сума , але його колишній постійно не вистачає . Вона чудово знає , як можна, можливо розводити батька своїх дітей на гроші та користується цим трюком трохи чи не кожен день . Каже : ‘ Дочці потрібно сукня для шкільного балу , а в мене закінчилися гроші ». А якщо раптом чоловік відмовить їй, починається істерика , погрози , що він більше не побачить дітей . Чоловіку доводиться відправляти потрібну суму.

Я багато раз намагалася до нього донести , що потрібно дати відсіч цій жінці , що вона просто добре прилаштувалася на його шиї та не хоче працювати . Чоловік не слухає , боїться , що колишня позбавить його дітей . Таким чином , наші спокійні бесіди перетворюються на сkандали . На днях у черговий раз чоловік відправив колишній наші останні гроші на місяць . Я сильно розлю тилася , вигнала його з вдома . Нехай спочатку розбереться зі старою сім’єю , а потім заводить нову . Мені таке життя не потрібне . Вже тиждень від чоловіка ні слова , може , це і є кінець відносин .

Leave a Comment