Андрій зміг зберегти тає мницю любові до Насті доти, доки його та ємний щоденник не потрапив у руки до Колі

Копировать

Ще в коледжі Андрій був дуже закоханий у Настю, але не мав жодних надій, адже вона була дівчиною його найкращого друга. Він мав таємний щоденник, де він присвячував їй вірші і писав зізнання. Якось під час прибирання спільної кімнати Микола знайшов його схованку та прочитав щоденник. Він навіть не підозрював, що друг закоханий у Настю. Спочатку він хотів почати стосунки з’ясовувати, але потім згадав, що сер цю не накажеш. Він вирішив просто постаратися бути найкращим для Насті і якнайшвидше зробити їй пропозицію. Андрій теж був запрошений на весілля, бо ляче було йому бачити кохану в білій сукні та в обіймах іншого. Він того дня багато випив і під час танцю з нареченою зізнався їй у всьому.

Але Настя лише розсміялася, вирішила, що він жартує. Незабаром Андрій одружився з двоюрідною сестрою Насті, з якою познайомився на весіллі. У Миколи та Насті все йшло, як по маслу. Анастасія була із забезпеченої родини. Батьки їм на весілля подарували простору квартиру. Батько Насті допоміг Колі влаштуватися на добру роботу. Дружина Андрія була із звичайної родини, їм довелося не так просто. Йому довелося багато працювати. Невдовзі Коля поділився радісною новиною з другом, Настя була ваrітна. Того дня Андрій відчув заз дрість та зл ість.

У них із дружиною ніяк не виходило зачати дитину. Він сердився, що Колі все так просто дається, жінка, яку він любив, добробут, дитина. Він тоді збрехав, що дитина можливо від нього, адже вони з Настею разом сnали. Коля тоді був дуже n’яний, вони відзначали щасливу новину. Після такої інформації випив ще пляшку горілки та пішов розбиратися з дружиною. Під впливом афекту він її сильно вдарив, а Настя впала та вдарилася тім’ячком. Коля не міг пробачити, що занаnастив одразу двох. Незабаром його заарештували. Андрій не витримав вантажу ви ни за скоєне та пові сився. Він навіть не дізнався, що дружина ваrітна.

Leave a Comment