Коли я дізналася про та ємний роман подруги на стороні, мені стало не по собі. А те, що я одного разу побачила на зупинці, стало останньою краплею

Копировать

З Катериною ми знайомі з самого дитинства. Останні роки ми бачилися рідко, шляхи розійшлися, коли ми вступили до вузу. Пізніше подружка вдало вийшла заміж. Їй дуже пощастило з чоловіком. Ми бачилися на святах. Таких чоловіків, як Андрій, рідко зустрінеш. Пристойний і освічений хлопець, я була дуже рада за Катю. Нещодавно ми зібралися до неї на вечір. Розмовляли по душах, пили вино. Вона проговорилася мені, що у неї є ще один чоловік. Розповідала, що він дуже хороший зовні, але ось заробляє мало, тому з ним вона тільки розважається.

Виявилося, що їхні стосунки тривають вже кілька років. Я була в աоці. Адже їй дуже пощастило з Андрієм. Він любить її, береже. Що ще потрібно для повного щастя, все у них є? Але життя дуже непередбачуване. Ті, у кого все добре, не цінують цього. Я намагалася поговорити з нею і зупинити її. Катя думала, що я заздрю їй, адже у неї двоє чоловіків. Такого я не очікувала від своєї кращої подруги: мені не хотілося вірити в це. Я перестала спілкуватися з нею, вона намагалася налагодити відносини, але я не хочу миритися.

Якщо подруга думає, що я їй заздрю в чомусь, то це вже не дружба. Було важко змиритися з втратою, яка сталася таким чином. Нещодавно я випадково зустріла на зупинці Катерину з її залицяльником. Мені було настільки огидно, що я сіла в перший-ліпший автобус, аби не стояти поруч. Мені було дуже шкода Андрія. Такий хороший чоловік пов’язав своє життя з лукавою дівкою. Рано чи пізно він все рано дізнається про все. Ось тільки я не розумію, як можна дивитися на когось іншого, коли поруч такий хороший чоловік, який все робить для тебе? Може бути, я розповім Андрію все, як є.

Leave a Comment