Любі дуже подобалося, коли дві бабусі приїхали до неї на день нар одження, але потім знову зникли. Коли Любі стало 14, бабусі знову згадали про онучку, але вона вже не прийняла їх. Мати Люби дала добрий урок бабусям

Копировать

Коли Люба народилася, то обидві бабусі приїхали на виписку матері з полоrового будинку. Потім кілька днів приходили в гості та зникли. Матері доводилося самій вчитися доглядати дитину. Батько Люби багато працював, не встигав допомагати дружині, так Люба й росла. Коли Люба постаршала і вже стала ходити в садок, то обидві бабусі приїхали до неї на день народження. Любі так сподобався приїзд бабусь, з ними було весело.

Вони пекли смачні пироги, ходили разом до парку, на ніч бабусі розповідали казки. Але потім обидві знову зникли. А далі з’явилися двоюрідні брати і сестри, тож про Любу якось забули. При цьому обидві бабусі жили в одному селі і були добрими подругами. Але жодній на думку не спало, що старшій онучці теж треба час приділяти. Все літо батьки працювали, а Люба сиділа вдома, лише вечорами виходила на дитячий майданчик.

І тут їй захотілося поїхати до села до бабусь у гості. Мама ледве приховувала обличчя обра зи, адже доньку ніхто не запрошував. Адже двоюрідні братися і сестри Люби проводили у бабусь усі вихідні. Батьки Люби не розуміли, чому бабусі так ігнорують їхню дитину. Але у результаті накопичили гроші та відвезли доньку на море.

Так у Люби пройшло все дитинство, вона навіть забула, як виглядають її бабусі. А ті й не згадували про онучку. А коли Любі виповнилося 14 років, то обидві різко згадали, тільки вже було пізно. Люба сприймала їх не як рідних бабусь, а як чужих тітоньок. Мама Люби так і сказала: -Другий шанс у вас буде, коли у Люби її діти з’являться, може, правнукам більше уваги приділіть.

Leave a Comment