Чоловік казав, що щоп’ятниці він із колегами йде до лазні. Якось у п’ятницю я взяла доньку і поспішила до лазні перевірити його. Результат приг оломшив мене.

Копировать

Я у шлюбі вже 12 років. Ми випадково познайомилися. Це було kохання з першого погляду. Ми почали спілкуватися, і за півроку одружилися. Стали жити у моїй квартирі. Він працював менеджером у торговій фірмі. Ми обидва заробляли, жили мирно, кохали одне одного. Потім йому запропонували іншу роботу у ще більш престижній компанії. Він почав заробляти вдвічі більше. Незабаром я заваrітніла та наро дила доньку. У новій компанії була звичка: з колегами по роботі ходити в лазню щоп’ятниці. Чоловік мені завжди говорив, з ким і де знаходиться, я не мала приводу не вірити йому.

Мені ці п’ятничні заходи не подобалися. Не секрет, що зазвичай у таких закладах чоловіки спілкуються з дівчатами легкої поведінки. Чоловік завжди запевняв, що любить тільки мене, а до лазні ходить із мужиками; пояснював, що це вид відпочинку в компанії друзів та колег, вони там пиво п’ють – і все. Я вдала, що змирилася, але думка про те, що раптом він там із якоюсь жінкою в окремій кімнаті, не давала мені спокою. У п’ятницю я вийшла з роботи, поспішала доньку забирати з садка, коли зустріла колегу. Почали розмовляти; я дзвонила чоловікові, він не відповідав, я нер вувала. Сказала колезі, що чоловік із друзями у лазню пішов і тепер не відповідає на дзвінки.

Вона посміхнулася і сказала: «Наївна ти моя, зараз твій чоловік з бабою розважається, а ти дзвониш і заважаєш йому, тому не бере трубку». Після цих слів я зібрала доньку і помчала до лазні, де був мій чоловік. Вдерлася до кімнати, побачила там накритий стіл, мій чоловік і п’ятеро чоловіків за столом, і дві дівчини. Я влаштувала сkандал, а донька злякалася і почала nлакати. Я питала, хто ці дівки, мужики відповіли, що їхні колеги. Чоловік не зрушив з місця, дивився на мене з ненавистю в очах. При всіх я кричала на чоловіка, казала, що він ошуканець, ненавиджу його. Адміністраторка викликала таксі – і я поїхала додому. Він прийшов пізно, зібрав речі та збирався йти. Я просила залишитись, не хотіла втрачати його, а він сказав, що йому не потрібна дружина-істеричка, яка зганьбила його перед усіма колегами.

Leave a Comment