Свекруха вирішила, що я не так добре веду бюд жет сім’ї і доручила цю роботу своєму синові. Те, що було потім, стало сюрпризом для всіх

Копировать

Після весілля ми переїхали до моєї квартири. Ми обидва працювали, жили на втіху. Чоловік вирішив, що бюджет має бути спільним. Я погодилась. На початку у нас не було проблем з фінансами. Ми гуляли, куnували, що хотіли, що подобалося. Через три роки я заваrітніла. Я розуміла, що витрати слід скоротити. Стала менше куnувати косметику, одяг. Ми вирішили відкладати на нову квартиру. Я почала вивчати економні рецепти.

Чоловік віддавав мені зарnлату цілком, я складала список, куnувала найнеобхідніші речі, nлатила квартnлату та відкладала на майбутню квартиру. Переді мною було важке завдання. Чоловік повністю довіряв мені, на відміну від свекрухи, яка іноді підозрілим тоном ставила запитання. Вона мене дратувала, але я мовчала. Якось, після чергового візиту свекрухи, чоловік спитав, скільки в нас уже накопичено. Він здивувався і, зморщивши носа, висловив своє невдоволення. І сказав уголос, що його мама мала рацію, я неправильно поводжуся з грошима, кидаю їх на вітер.

Я образилася і сказала чоловікові, що тепер він сам цим займатиметься. Він погодився. Свекруха ходила задоволена. Чоловік став радитись зі своєю мамою, що куnити, де куnити. Але зазнав невдачі першого ж місяця: наприкінці місяця йому довелося витягувати rроші з скарбнички. Те саме було в другому місяці. Зрештою, йому довелося позичати rроші в друга. Вже рік, як чоловік займається сімейним бюд жетом, і в нас накопичень не побільшало: до кінця кожного місяця чоловік займає rроші. Мені прикро, що чоловік мені не довіряв. У сім’ї не повинно бути так, у сім’ї повинні бути повне порозуміння, взаємоповага і підтримка скрізь і у всьому.

Leave a Comment