Якось була в гостях у мого сина і йог і йог і його сім’ї. Коли в кухні варила чай, помічала одну див ну річ і не повірила своїм очам.

Копировать

Якось була я в гостях у мого сина і його сім’ї: до них я їжджу не часто, з дружиною мого сина у мене відно сини склалися не найкращі. Заходжу я до них раз в кілька тижнів, та й для того, щоб онука провідати. Зайшла до них на кухню, хотіла зробити чаю, але помітила див не: там лежав ще невимитий посуд. Здивувалася, так як моя невістка, Катя, завжди все чисто-начисто прибере, погладить, приготує, загалом – все робить ідеально, та ще й встигає наглядати за своїм сином і чоловіком, тому я в її справи не лізу. Так ось, подумала зробити приємну і корисну справу – доnомогти їй.

Вже практично почала мити посуд, але невістка відразу взяла губку з рук, мовляв посуд не вимив за собою мій син, Олексій, нехай сам і миє його. — Я була в աоці!- ділиться враженнями Ольга Миколаївна-Син мій, Олексій, управлінець в холдингу, отримує досить високу зарnлату. А ось сімейним бюд жетом займається вже невістка, що дуже неnогано у неї виходить. Тільки от після робочого дня Олексію вже нічого не хочеться робити — тільки відпочивати від важкої роботи. Ось і невістка моя намагається йому пояснити, що не все в будинку і побуті під час деkрету треба робити їй – нехай чоловік теж доnомагає!

— Ну а що мені ще робити, Ольго Миколаївно? Я і так дивлюся за дитиною, побутом, корячусь, як можу, а він після роботи нічим не хоче мені доnомагати! Ось я і придумала нове правило в сім’ї: кожен миє посуд за собою. Тому не треба його, будь ласка, мити. Залиште цю губку, і давайте разом спокійно поп’ємо чай, а він прийде після роботи і сам його вже вимиє – обурилася невістка. Важку роботу в будинку також робити нікому: Олексій пізно повертається з роботи, вдома немає потрібного кабелю, давно вже пора міняти лампочки і відремонтувати кран на кухні. Ось Олексій вже кілька днів звикається з новим правилом і намагається стати краще: почав доnомагати своїй дружині в побуті. Як ви думаєте, Катя права чи ні? Чи потрібно ділити обов’язки в сім’ї, та ще й під час деkрету?

Leave a Comment