Вчора ми посва рилися зі своєю дружиною, вона пішла до подруги і досі не повернулася.Я աукав її, а виявилося вона була

Копировать

Антон подзвонив мені вранці у суботу. Вчора він посварився зі своєю дружиною, у результаті та пішла до подруги і досі не повернулася. Він не намагався їй дзвонити, оскільки вона залишилася вдома. Я, звичайно, прийшов на допомогу другові. Він хотів повідомляти поліцію. Альо я запропонував вирушити спочатку до цієї подруги. — Так вона ще вгорі пішла додому-Світлана глянула на Антона. Більше нічого ми від неї не впізнали. Ми пройшли маршрутом, яким могла йти його дружина, живили людей, ніхто не бачив. Антон подумавши, що краще викликати поліцію, на камерах подивитися, я відмовив його вдруге, оскільки вона йшла поза зоною досяжності камер.

— Вона ж до матері своєї могла поїхати, дочку забрати. — припустив Антон. Він зателефонував тещі, а ту трохи з інфарктом не відвезли, бо її дочка не приїжджала до неї. Благо, він швидко придумавши, що відповісти, і все обійшлося. Не встигли ми зайти до хати, як за нами у двері постукав поліцейський. — Я щодо зниклої. Добрий день. – Ми ж не повідомляли ще нічого… Не зрозумівши нічого, Антон почав відповідати на поліцейського. — Чи були у вас конфлікти із дружиною? Конфлікти, може, у них і були, просто, Антон слюнтяєм завжди був. Та й жили вони без кохання давно. — Зра джували? — спитав поліцейський. — Ні, що ви! – Антон навіть почав виправдовуватися, що він забув про її день народження, загалом перенер вував сильно. — Будемо шукати. Назвіть особливі прикмети зниклої? — У неї шрам на п’яті … — Ця інформація вже не потрібна була поліцейському.

Та й мені додому треба було, я сказавши Антону, щоб він тримав мене в курсі подій. А він вирушив у кімнату, взявши її халат одягнув його і почав плакати. Примовляючи ніби мантру про велику любов до дружини. Антон почув голос, що ніби зверху: — Пізно, Антошенько, треба було раніше. Антон так злякався голосу, що заво лав: -Так, не кричи ти, сусіди прийдуть. — Це була його дружина. Вона вийшла із шафи. І обійняла чоловіка. І на що тільки не під жінка, яка років десять від чоловіка не чула жодного слова про кохання? Все це була постановка, щоб знову переконатися в любові чоловіка до дружини.

Leave a Comment