Йшла додому і думала – що ж приготувати до вечері. Але коли дійшла до будинку, відчула див ний запах; увійшла в кухню і застигла.

Копировать

Після роботи я поверталася додому і думала, що мені такого цікавого приготувати синові і чоловікові. Син у мене зараз в 9 класі. Їм багато зараз задають уроків, так після школи він ще на тренування біжить, встигає. Зростаючому організму потрібно побільше їжі. А чоловік в цей час ще на роботі, але через годину повинен закінчити. А я така втомлена була, нічого по дому тепер не встигаю робити, на роботі на цьому тижні великий завал. Можна б було зайти в магазин, та купити напівфабрикати, і справа з кінцем.

Але я не довіряю напівфабрикатам магазинним, тільки свої роблю. А через те, що роботи так багато зараз, то вже другий тиждень не встигаю нічого зробити і заморозити. Думала, може зайти в овочевий і купити помідори з огірками. Можна салатик зробити, сметанкою підправити. Тільки ось помідори у нас пластмасові, а у огірків ніякого смаку немає. Весь салат тільки зіnсують. Одним словом, зупинилася я в своїх міркуваннях на яєчні. Все одно і чоловік, і син люблять смажені яйця, можна туди ковбаски додати, ціла страва вийде.

І ситно, і швидко. Я добігаю до будинку, заходжу і відчуваю запах чогось трохи підгорілого. Дивно, адже чоловік ще на роботі повинен бути, а син на тренуванні. Заходжу на кухню, а мій синок стоїть біля плити і млинці смажить. — Мам, скоро Масляна закінчується, а ми ще млинців не їли. Я вирішив сам приготувати, включив відео в Інтернеті, там все пояснили. А тренування у нас скасували, ось я хотіла тебе з татом порадувати. І у сина все вийшло. І нас з чоловіком порадував, і млинці смачні тоненькі приготував.

Leave a Comment