Нікому не бажаю мати таку заздрісну сестру, як у мене. Іноді мені здається, що якби вона могла, то залізла б мені під шкіру, щоб прожити замість мене.Нікому не бажаю мати таку заздрісну сестру, як у мене. Іноді мені здається, що якби вона могла, то залізла б мені під шкіру, щоб прожити замість мене.

Копировать

Моя сестра старша за мене на чотири роки. На жаль, ми з нею ніколи не були близькі, і я не знаю, що таке сестринське кохання та підтримка, зате завдяки їй чудово знаю, що таке заздрість. Нас у сім’ї троє дітей. І як це зазвичай буває у багатодітних сім’ях, мати завжди купувала речі старшої доньки, а я просто доношувала за нею. Сестра прищепила в мені багато комплексів – обзивала мене прищавою, казала, що маю короткі ноги. Постійно вередувала і влаштовувала істерики з приводу і без, а мати йшла в неї на поводі. Іноді мені здається, що моїй матері все одно було на мене.

Пам’ятаю якось вона мені сказала, що я заздрю сестрі, але потім вона швидко переклала тему. У мене завжди був слабкий імунітет, і я постійно хворіла. Проте батьки мені через це ніколи поблажок не робили. А сестру чомусь постійно жалкували і порошинки з неї не здували. У моєї сестри зріст 162, і вона досить повна дівчина. А мій зріст 176 і при цьому я дуже струнка, що страшенно бісить мою сестру, і вона цього навіть не приховує. Щоб Ви розуміли, наскільки нездорова обстановка у нас була в будинку – мати не пускала мене на випускний у школі чи університеті, бо боялася, що сестра влаштує черговий скандал. Або не наважувалася мені щось купити, тому що мені це все одно не дісталося. Мені віддавали все використання та поношене. Я не пам’ятаю у своєму дитинстві чогось нового, що належало мені або було б куплено спеціально для мене. У мене завжди була хороша успішність у школі, а сестра ледь трійки свої отримувала.

Потім я закінчила магістратуру, а вона вступила до коледжу, потім сказала, що їй щось перехотілося і покинула його. Після цього батьки з нею гасали, щоб прилаштувати її хоч кудись. Я перехворіла на запалення легенів, вона почала говорити, що вона теж захворіла. У мене з’явився хлопець. Вона виявила бажання з ним познайомитись. І коли я зробила це, вона мені сказала, що він до неї чіплявся, коли я ненадовго відлучилася. Зрозуміло, я навіть не звернула увагу на її слова, бо чудово розуміла навіщо вона це робить. Потім він мені зробив пропозицію, і Ви мали б бачити її обличчя, коли я їй повідомила про це. Зараз їй тридцять сім років, а мені тридцять три і іноді мені здається, що якби вона могла, то залізла під шкіру, щоб прожити життя замість мене.

Leave a Comment