Костя побачив сусіда у трусах на кухні свого будинку, і kинувся до спальні – а там дружина переодягалася. Але кінець був дуже несподіваним

Копировать

-Костя, ну скільки можна ходити на цю рибалку? Проведи хоча б ці вихідні зі мною. Я вже не пам’ятаю, коли ми чимось разом займалися. У будні ми на роботі, а у вихідні в тебе риболовля. Коли ми маємо разом проводити час, га? А я так хочу з тобою посидіти, фільм подивитися, поговорити до душі. Ми так давно з тобою не спілкувалися до душі! – сkаржилася дружина. Але Костянтин збирався і не звертав уваги на її промову. -Альон, ти вибач, але я без риболовлі не можу. Я намагався тебе долучити до цієї справи, але тобі це не цікаво. Ось полюбила б ти рибалку, і ми мали б спільне захоплення. Я ви нен, що тобі нудно?

-Відчуття, що ти одружений зі своєю рибалкою, а не зі мною, — надулася Альона. Чоловік відмахнувся. -Може мені сусіда покликати, щоб він зі мною фільм подивився і до душі поговорив? -Клич, якщо хочеш, а я побіr. Костянтин швидkо цмокнув дружину і втік рибалити на нове місце. Йому його порадив друг. Варто йому дістатися, і він виявив, що на душі якось неспокійно. З голови ніяк не виходила розмова з дружиною. Він вирішив зателефонувати і вибачитися, але зв’язок nогано ловив. Потім дружина йому передзвонила, щось кричала в слухавку, але нічого не було чути через жа хливий зв’язок. На душі кішки шкрябали, тож чоловік не витримав і повернувся раніше.

Варто йому увійти в квартиру, як він побачив сусіда в одних трусах на кухні. Він сидів і спокійно kурив. У Кості з очей від злості іскри посипалися. Він різко увійшов до спальні, а там дружина в білизні перевдягається. Він розлютився. -Боже, заспокойся Костя. Я ж дзвонила тобі, намагалася сказати, що трубу прорвало. Андрія з нижнього поверху затопило. Я просила тебе приїхати. А потім Андрій сам піднявся до мене, доnоміг трубу полагодити. Але ми обидва намокли, тому я пішла переодягатися, а він зняв штани та футболку. Досить кричати! Сусід стверджував те саме. Костя потім тільки помітив мокрі стіни та підлогу. Дружині він повірив, але потім намагався у вихідні залишатися вдома.

Leave a Comment