Олексій стояв і дивився на дружину. Він чекав від неї пояснення. Чий це син Говори чесно інакше більше ніколи мене не побачиш

Копировать

Олексія чекав сюрприз. Його дівчина Людмила придумала зробити рома нтичну вечерю у нього вдома. Де вона взяла ключі від його квартири, чоловікові було дуже цікаво. Але коли прийшов, в квартирі прибрано, Людмила красиво одягнена, з гарною зачіскою чекала його. — Добрий вечір, — прошепотіла вона, — як справи на роботі? Я приготувала вечерю, хочу, що ти оцінив мої здібності. При цьому щільно притулилася до чоловіка. Така приємна несподіванка сподобалася Олексію. Адже вони познайомилися зовсім недавно. Один раз Людмила залишилася на ніч у чоловіка. І ось тобі, будь ласка, рома нтичну вечерю. Він навіть не встиг запитати звідки у неї ключі від його квартири. Взагалі Олексій не має такої звички водити дівчат до себе додому. На цей раз просто друзі всі були вдома. Ні до кого прийти, щоб посидіти. Тому знехотя пішов з Людмилою в свою квартиру. Зараз дівчина відчуває себе, як у себе вдома. Але Олексію це не подобається. Серйозних намірів у нього немає. Як сказати про це Людмилі?

Але вечір приємний, тому поганити настрій не став. Так дівчина оселилася в квартирі чоловіка. Відтепер вона вважала, що має повне право жити з ним. Те, що чоловік мовчить, сприймала як згоду. Незабаром перевезла свої речі. Олексій був поставлений перед фактом: з квартири з’їхала, буде жити тут. Через деякий час Людмила повідомила, що ваг ітна. Чоловікові нічого не залишалося, як запропонувати одружитися. Так і зробили. Жили тихо, мирно. Дружина займалася господарством, Олексій ходив на роботу. З тих пір, як дівчина повідомила, що ваг ітна, на роботу більше не пішла. Але чоловік був не проти. Йому подобається, коли в квартирі чисто, ввечері смачно пахне хорошою їжею. Іноді здається що таке життя почала подобатися йому. Живіт у Людмили ріс досить швидко. Олексій питав, чи не двійня чи у них. Якось підозріло швидко округлилася дружина. Одного разу, ввечері, коли йшов додому, біля їхнього будинку побачив швидку допомогу. Те всередині йокнуло. Побіг в свою квартиру.

Людмилу під руки вів лі кар. Говорив, що потрібно терм іново доїхати до пол огового будинку. Олексій ніяк не міг домогтися, що сталося з дружиною. Адже тільки сьомий місяць ваг ітності. Лі кар глянув на нього з подивом, але нічого не сказав. Олексій поїхав разом з дружиною, хоча вона була проти. Казала, що їй легше буде однією. Не хоче, щоб чоловік бачив її замучену. Але Олексій не послухав. Чекав в коридорі довго. Потім медсестра підійшла до нього і привітала з наро дженням сина. Чоловік стояв сторопілий: — Як? Адже тільки сьомий місяць ваг ітності, чому наро дила так рано? Медсестра глянула на нього співчутливо, запропонувала поговорити з лі карем. Іван Григорович пояснив, що хлопчик на одився вчасно, як і повинно бути. Тридцять восьмий тиждень, тому все вірно, красивий здоровий хлопчик. Олексій кивнув головою, і запитав, чи можна відвідати дружину.

Л ікар погодився. Чоловік пішов у палату, в якій зараз відпочивала Людмила. Її тільки перевезли з пол огового залу. Олексій стояв і дивився на дружину. Він чекав пояснення. Вона мовчала. — Чий хлопчик, — строго запитав, — говори чесно, інакше більше мене не побачиш. Людмила зізналася, що дитина дійсно не його. Просто Андрій втік, коли дізнався про ваг ітність. Будинки мама не прийме її таку. А тут зустрівся Олексій, якого вдалося обдурити. Ось тільки термін великий, а так і не дізнався б. Вчора дзвонив Андрій, сказав, що все усвідомив, хоче повернути її і сина. Через місяць Олексій і Людмила тихо розлу чилися. Дівчину зустрічав її давній ко ханець. Сьогодні Олексій знову в пошуку відн осин.

Leave a Comment