Чоловік зра джував Марині з кращою подругою, а вона подала на ро злучення і помстилася їм.

Копировать

Марина і Вадим перебували в шлюбі 15 років, у них є своя квартира, машина і двоє дітей. Чоловік з дружиною працюють, грошей вистачає на прекрасне життя. Вони часто їдуть на відпочинок, ні в чому собі не відмовляють. З боку сім’я їх виглядає, як приклад для наслідування. Марина любила пустити пил в очі. Вона хотіла бути цікавою жінкою для чоловіка. Заради цього ходила різні фітнес центри, вивчала політику і економу. Це ніяк їй не домогло. Їхні стосунки з чоловіком були не простими. Вадим не раз зраджував Марині. Перший раз він змiнив Марині з її найкращою подругою Анною. Вадим говорив дружині, що йде в спорт зал, А сам їхав до подружки Марини. А після з втомленим виглядом повертався додому.

Це тривало кілька місяців. Марина їхала у відрядження. Коли Марина приїхала додому, то в спальній кімнаті знайшла жіночий браслет. Вона відразу зрозуміла кому він належить. Вона і подумати не могла, що найкраща подруга спить з її чоловіком. Браслет Марина зберегла, але у чоловіка нічого не питала. Потім вона помітила, що коли чоловік в спорт залі, то її подруга Анна не відповідає на дзвінки і не хоче з нею зустрічатися. Марина вирішила відвідати подругу. Коли чоловік в черговий раз зібрався в спорт зал, вона попрямувала до Анни. Марина здогадувалася про їх зв’язок, але до останнього не вірила, що найближчі люди можуть так вчинити з нею.

Коли вона дійшла до будинку Анни, то побачила машину чоловіка. Марина подзвонила Вадиму: — Дорогий, ти скоро повернешся додому? — Думаю, десь через годину. — Добре. Хочу влаштувати вечерю на трьох, Анну теж покличу. — Відмінна ідея. Після розмови з Вадимом, вона подзвонила подрузі і теж покликала на вечерю. Увечері Вадим і Анна приїхали разом. Вадим сказав, що після спорт залу заїхав за нею, так як було по дорозі. Під час вечері, Марина розповіла їм, що все знає. Зажадала від чоловіка розлучення і вигнала їх зі своєї квартири. Перед цим, вони смачно повечеряли. Подруга і чоловік не здогадалися, що Марія додала в їжу пpoнocне. Це була її маленька помста.

Leave a Comment