Таксист назвав су му вт ричі більшу, а Евеліна шnурнула в обличчя водія невелику су му і вибігла з машини. Він пішов слідом за дівчиною

Копировать

У Евеліни тремтіли ноги від гніву, від страху. Вона не розуміла, як її хлопець міг так підло вчинити. Хоч вони й зустрічалися не так довго, всього 3 місяці, але він же присягався в kоханні, обіцяв, що на них чекає краще майбутнє. Евеліна вирішила зробити йому сюрприз та приїхала в гості на день раніше. Тихо зайшла до квартири і побачила свого хлопця у ліжку з іншою дівчиною. Вона навіть і слова сказати не могла, одразу ж повернулася і втекла. Хлопець намагався її наздогнати, але зрозумів, що то кінець.

Евеліна вибігла на дорогу, спіймала перше таксі, що трапилося, і сіла, назвавши адресу. Таксист їхав мовчки, лише зрідка дивився на дівчину. Коли вони приїхали, то водій назвав суму втричі більшу, ніж поїздка насправді мала коштувати. Дівчина збунтувалася, шпурнула в обличчя таксиста невелику су му і вибігла з машини. Але таксист на цьому не зупинився, він вибіг слідом за Евеліною, наздогнав її і став натякати: -Якщо не можеш заnлатити грошима, то можемо по-іншому домовитися. -Ну раз так, то я згодна, — відповіла дівчина і почала посміхатися неприємному чоловікові. Евеліна вирвалася з рук таксиста і швидко втекла від нього.

Ноги тремтіли, у голові все перемішалося, вона бігла вперед з усіх сил і добігла до гуртожитку. Там її зустрів охоронець. Він тільки влаштувався на роботу, це був молодий хлопець 25 років. Його звали Геннадієм. Він доnоміг Евеліні, посадив у себе в кімнаті охорони, дав чай з м’ятою, щоб дівчина прийшла до тями і заспокоїлася. Наступного дня Евеліна не виходила з кімнати, їй було страաно. Вже зателефонували з університету, попередили, що пропускати заняття перед сесією не можна. До Евеліни прийшов Геннадій, він вирішив відвідати дівчину. А потім він запропонував проводити її до університету. Також хлопець забирав її і ходив з Евеліною цілий тиждень, поки вона не заспокоїлася. А згодом Евеліна стала зустрічатися з Геннадієм, з ним завжди було так спокійно і добре.

Leave a Comment