Ліда увійшла в офіс, а всі стали косо дивитись на неї. »Лідо, мені треба щось сказати тобі»- раптом подруга встала з місця

Копировать

Ліда йшла вулицею в дуже гарному настрої. Улюблений чоловік зробив їй пропозицію. А ще нова сукня, яку вона сьогодні надягла, неймовірно підходила їй. Щойно Ліда переступила поріг кімнати, де працювала, як усі на неї косо подивилися. До неї підійшла Галя. — Лідо, ти не ображайся, але сукня ця твоя не личить тобі. Я, як подруга говорю. Розумієш, мені неприємно, що інші сміються з тебе і жартують, і я вирішила тобі сказати. Увечері вечеряли мовчки. Юрій зауважив, що його наречена чимось засмучена. Коли він не витримав і спитав, Ліда все розповіла. — Ти вже давно зрозуміла, що від твоєї Галі нічого доброго й чекатине можна. І насправді вона, та й інші, тобі просто заздрять.

Так. Ти хороший співробітник, начальство тебе цінує, заохочує, ставить за приклад, крім того ти найкрасивіша дівчина на світі, я тебе люблю і в нас незабаром весілля! — Мабуть, ти маєш рацію, — задумливо відповіла Ліда, витираючи сльози. Але вранці Ліду покликав шеф. Цілу годину їй довелося вислуховувати дивні речі. І те, що її звіт зовсім nоганий, і те, що тут у неї помилка. Зовсім засмучена вона сіла за комп’ютер, і у неї виникло стійке відчуття, що в її роботі копався хтось сторонній. Проте Ліда згадала, що вчора роздрукувала один екземпляр звіту. Вона дістала його та відправила шефу. Звісно, він їй повірив. Ліда знала, хто це зробив. Галя. Більше не було кому так нашко дити.

Після роботи, як завжди, біля виходу на неї чекав Юрій. Тільки він був незвично похмурий. Юрій зупинився прямо посеред вулиці і сказав: — Я гадав, між нами немає секретів. Май на увазі, мені тепер все відомо. І це мені не подобається. — Що за день сьогодні, спочатку зі звітом мене підставили, тепер ти! — Що трапилося? – занепокоївся Юрій. – Галя! — Галя? – повільно сказав Юрій і замислився. – Так от, отже, що! А я повірив. Вдома Юрій розповів, нарешті, Ліді, що сталося. Виявилося, що Галя написала йому повідомлення від нібито Лідиного нареченого. Там говорилося, що Ліда його обманює, зустрічається одразу з двома. Через місяць Ліда та Юрій одружилися, і у них вийшла чудова родина. Завдяки інциденту з Галею, перевірку на міцність їхніх відносин вже пройшли і цілком успішно.

Leave a Comment