Папа зупинив весілля, коли побачив справжню сутність своєї nадчерки. Історія з шоkуючим кінцем

Копировать

Якщо ви живете з партнером, через якого ваша самооцінка постійно падає, йому нема чого робити у вашому житті. Але іноді страх самотності пересилює прагнення до щастя, і ми дуже довго залишаємося в невідповідних відносинах. Навіть коли нам від цього погано. Знайти в собі сміливість піти з деструктивних відносин буває нелегко, але чоловік в цій історії був доведений до точки, де у нього не залишалося іншого вибору. Ось що він написав: «Весілля моєї пасербиці повинно була відбутися 3 серпня. Останні півроку вона і її мати були повністю поглинені підготовкою до торжества (я говорю» її мати «, тому що ми не були одружені, хоча прожили разом кілька років). У грудні минулого року моя пасербиця закінчила університет. Я заплатив за її навчання 40 тисяч доларів, не дивлячись на те, що ВНЗ був державний. Протягом всього навчання і після її закінчення вона жила з нами. Коли вона закінчила середню школу, я купив їй машину, щоб вона могла сама їздити на заняття. Іноді її батько-нероба згадував про існування дочки, а вона підлещувалася перед ним.

Він не вклав ні копійки ні в її освіту, ні в її виховання, хоча це вина її матері, яка до сих пір любить цю людину і хоче, щоб він був присутній в її житті. Через якийсь час він зникав з міста і їх життя, розбиваючи серце і порушуючи дані обіцянки. На весіллі повинно було бути максимум 250 гостей. Я приготував свій список з 20 осіб, яких хотів запросити, так як взяв на себе всі витрати на проведення торжества. Вони взяли мій список і пообіцяли включити людей в загальний перелік запрошених. Тому я попередив цих людей, що вони отримають запрошення і не повинні нічого планувати на цю дату. У суботу на поле для гольфу я зустрів свого друга, який був в тому списку і запитав, чи йде він. Він сказав мені, що він не запрошений: він отримав повідомлення, але не запрошення. Воно лежало в його машині, і він показав мені його. Насправді, це було всього лише повідомлення, і моє ім’я ніде не значилося. Зате було зазначено ім’я батька і матері нареченої. Це призвело до досить серйозного конфлікту з моєю дівчиною, так як пізніше я дізнався, що жоден з моїх списків не був включений в остаточний список гостей, тому що «250 чоловік — це багато».

Я був злий, але нічого не міг вдіяти, бо важливі для мене люди вже були ображені. Вона сказала: «Якщо хто-небудь відхилить запрошення, ти можеш запросити кілька людей». По-моєму, ця моральна ляпас є вищим ступенем несправедливості. Так суботній день і настрій були зіпсовані. Вчора ми провели недільний обід з сім’єю майбутнього зятя, на який прийшов нежданий гість — «справжній тато». За столом моя пасербиця оголосила, що її «Справжній Папа» зможе прийти на весілля і відвести її до вівтаря. Ця заява була зустрінута хором вигуків: «Як здорово!», «Це чудово!». Напевно, ще ніколи в житті я не був такий злий і принижений. Мене трясло. Знадобився якийсь час, перш ніж до мене повернулося самовладання. Якщо чесно, до цього я був готовий або розридатися або накинутися на нього з кулаками, або і те й інше відразу. Як тільки я зібрався з духом і зміг говорити, я встав із стільця і сказав, що хочу виголосити тост. Я не пам’ятаю точно, що я сказав, але суть в наступному: — Я хочу сказати тост. — У моїх вухах стояв дзвін ложки про келих. — Мені було дуже приємно бути частиною цієї родини протягом останніх десяти років. Ах, як мило.

— У цей момент свого життя я відчуваю величезну подяку до нареченого і нареченої за те, що вони відкрили мені очі на щось дуже важливе. Присутні обмінялися усмішками. — Вони показали мені, що для цієї сім’ї я значу зовсім не те, що думав. Тепер на обличчях у кімнаті з’явилося здивування. — Хоча я колись вважав себе главою сім’ї або хресним батьком, якого поважають і просять про допомогу в разі потреби. Тепер мені здається, що я займаю позицію банкомату, без кінця видає готівку — і не більше того. Оскільки мене не вважали за потрібне зробити господарем, котрий приймав гостей як в запрошеннях, так і на церемонії, я передаю свої фінансові зобов’язання моєму наступнику, «справжнього батька». Так що давайте привітаємо молоду пару і побажаємо їм щасливого сімейного життя! Я випив свій напій. — Тепер ви всі можете розходитися. Це егоїстично? Я повинен викласти 40-50 тисяч на весілля, на яке нікого не можу запросити? До якого я не маю відношення? Так я закінчив всю цю маячню. Я закінчив стосунки зі своєю жінкою і її дочкою.

Вчора я перевів гроші з нашого загального рахунку (у неї не було роботи з тих пір, як вона переїхала до мене). Сьогодні вранці я обдзвонив всіх постачальників весільних послуг, яким я вніс аванс, щоб повернути свої гроші. У підсумку я втратив близько 1500 доларів за оренду місця проведення банкету, але інші організації без проблем зробили повернення. Коротше: ти хотіла, щоб твій «Справжній Папа» було вказано на запрошенні, щоб відвів тебе до вівтаря і сіл на чолі стола? Відмінно, «Справжній Папа» також може і заплатити за все. Та жінка і її дочка-наречена тепер не живуть у мене. Вони переїхали до нареченого. Я намагався не бути дріб’язковим, коли вони забирали деякі «свої речі». На цьому все закінчилося. Я поміняв замки, і тепер настав час все це відзначити.

Я не можу повірити в те, що моя історія привернула стільки уваги, і мені дуже приємно було отримати підтримку від величезної кількості незнайомих людей. Якщо я дізнаюся подробиці весілля, я дам вам знати. Однак не можу гарантувати, що буду намагатися дізнатися щось. З чуток, вони намагаються скоротити витрати і хочуть, щоб батьки нареченого допомогли їм фінансово. Моя колишня дівчина спалила останній міст, коли я дізнався, що вона спробувала виписати собі чек з нашого загального рахунку на наступний день після званої вечері з родичами нареченого. На той час я вже переказав гроші, тому думаю, що я більший негідник, ніж вона, але чомусь я знав, що вона спробує це зробити.

Leave a Comment