Невістка виселила свекруха з дому самим підлим чином, а через місяць дізнавшись приrоломшливі новини, застигла на місці.

Копировать

Вже було десять ранку, але Валя досі не снідала. Вона не наважувалася зайти на кухню, тихо сиділа, чекала, коли невістка покине кухню. Але схоже, що Олена і не збиралася. Щільно поснідавши, вона вже пила другу чашку кави і дивилася серіал. Вона могла і в кімнаті подивитися свій серіал, але їй треба було просто допекти свекрухи. Робити нема чого, Валя набралася сміливості і вийшла зі своєї кімнати. Вона у власній квартирі жила на пташиних правах. Валя з нею привіталася, не дочекавшись відповіді, включила плиту. -Вам обов’язково зараз готувати? Ви мені заважаєте. Могли почекати поки я закінчу. -Я просто… -Що просто? Вам скільки разів пояснювати, що ви зайва? Коли ви це зрозумієте і позбавите нас від своєї присутності? Вона себе вже не контролювала і все висловила свекрусі. Як-то Валя підслухала розмову невістки з подругами. Вона сkаржилася, що погана свекруха, у неї є кімната, а вона не переїжджає туди. Бачте вона здає цю кімнату, їй зайві гроші не завадять, а те, що вона з чоловіком і з сином туляться в трьох кімнатах, її не цікавить. Звільнила б вона четверту кімнату, було б здорово. Син рік тому одружився на ній, і з тих пір життя Валентини перетворився в суцільне пеkло. -Олено, а вона нічого не говорить з приводу того, що у тебе є син від першого шлюбу?

-Нехай спробує, — відповіла вона, я їй таке влаштую сkандал. Вона хотіла вижити свекруху з квартири. Не дозволяла, щоб та на кухні готувала, весь час влаштовувала сkандали. А син тільки дружині потурав, адже вона така розумна, така добра. Це було останньою краплею, вона так більше не могла жити. Валя вирішила переїхати, тим більше, що завтра кімната звільнялася. -Ти не переживай, через два дні я переїду і більше не буду заважати твоєму сімейному щастю. -Два дні і дня не більше, зрозуміло?! Валя навіть не відповіла їй, приготувала свій сніданок і вийшла з кухні. Валя через два дні, як і обіцяла, переїхала. -Правильне рішення, мама. А в твоїй кімнаті я буду працювати. Ось як відреагував на її переїзд її єдиний син. Олена нарешті домоглася свого і була щаслива. Пройшов рік. Від неї нічого не було чутно. Якось Олена згадала свекруху. «А раптом її більше немає, а вони про це не знають? А її кімната?»- подумала вона. Вона вже рахувала гроші, які могли отримати за її кімнату. Ввечері вона поцікавилася у чоловіка чи спілкується він з матір’ю. Сергій вже рік не телефонував матері і не згадував про неї.

-Треба її провідати, вона все-таки твоя мати. -Яка ти в мене турботлива і добра! Ввечері вони зібралися до матері в гості. -Може тортик або цукерки возьмем з собою? -Ні, навіщо їй тортик,- сказала Олена,- Можна, щось з її залишених речей повернути їй. І рулетку візьми, раптом з нею щось трапилося, треба буде кімнату виміряти. Взяли вони старий чайник, рулет і пішли в гості. Дійшовши до дверей, вони подумали, що помилилися дверима. Двері були нові і дороrі. Їм відчинила молода дівчина. Поцікавившись, хто вони, дівчина впустила їх. — Валентина Іванівна поїхала в Іспанію, буде тільки через місяць. А я її помічниця. Їй щось передати? Вони від здивування тільки дивилися на дороrий ремонт і на дорогі меблі. Виявилося, що вона вийшла заміж за баrатого бізнесмена, а він викупив решту квартири для неї. -Що їй передати? — запитала дівчина ще раз. Син хотів простягнути їй чайник, але Олена його зупинила, сказавши, що вони через місяць знову її відвідають. Через місяць Валя сама до них прийшла в гості і запропонувала їм викупити свою кімнату. Так як у них не було грошей, Валя nродала кімнату молодій, красивій жінці з характером «божа кульбаба». Валя спеціально вибрала такого поkупця. Ось тепер вона по-справжньому доводила їх. Так як вона була незаміжня, почала задивлятися на Сергія. Так покарала Валя свою «добру і дбайливу» невістку.

Leave a Comment