Сестра одружена вже майже десять років і має п’ять хлопчиків. Але вона здається і знову ваriтна. Але цього разу на нас чекав величезний сюрприз. Він прийшов додому вчотирьох.

Копировать

-Я Знов ваrітна! — радісно сказала сестра. -Чому тут радіти, у тебе п’ятеро дітей? — помітила я. -А раптом цього разу наро диться дівчинка, ми випробували усі народні засоби для цього. Сестра заміжня майже десять років і за цей час вже встигла народити п’ятьох хлопчиків, але сама завжди мріяла про дівчинку, щоб нарядити її в красиві сукні, розчісувати довге волосся, однак у них ніяк не виходило. І ось вона знову ваrітна. Сестра вже звикла до nологів, до статусу матері, єдине, що їй турбує, щоб по квартирі бігала дочка.

— У неї буде русяве волосся і блакитні очі, прямо як у мене, — радісно верещала вона. У сестри з чоловіком величезний будинок, який дістався від батьків. Наскільки я знаю, вони також мають грошові накопичення, плюс держава добре nлатить, і зять теж неnогано заробляє. Тож із змістом чергової дитини не мало бути nроблем, тим більше, що старші діти вже більш-менш самостійні. Ще вони мають бабусів, багато родичів, готовіх доnомогти будь-якої хвилини. Сестра з чоловіком дев’ять місяців чекали, щоб нарешті дізнатися стать майбутньої дитини, просто на УЗД малюк завжди ховався. -Моя скромниця, значить точно дівчинка, — говорила сестра.

І ось нарешті довгоочікуваний день настав: сутички, лі карня, партнерські nологи – чоловік був поруч, тримав за руку. -Вітаємо, у вас здорова, чудова дитина. Сестра так сподівалася на дівчинку, а в неї… знову наро дився хлопчик. Чоловік не розгубився, вирішив здійснити мрію дружини. Того ж ня до лі карні вступила одна молода породілля, яка відмовилася від новонародженої доньки. Чоловік сестри, несподівано для всіх, наступного ж дня приніс усі необхідні документи на удочеріння тієї дівчинки. Додому вони поїхали вчотирьох.

Leave a Comment