На день наро дження внучки, коли настав час торта, всім гостям роздали по шматочки, а онукові не дали. Дізнавшись причину у мене се рце стиснулося

Копировать

Мій син вже 6 років щасливо одружений, у нього двоє дітей: онукові шість років, а внучці чотири роки. Живуть вони окремо, але незважаючи на це, ми з невісткою посварилися. Всьому була причиною маленька цукерка, яку я дала онукові. Сказати — дрібниця, а невістці не сподобалося. Справа в тому, що я не просто дала цукерку дитині, а зробила це на очах батьків, які забороняли йому їсти солодке. Шкода мені було онука. Невістка дуже суворо виховувала дітей. Вона намагалася всю сім’ю тримати в їжакових рукавицях. Коли відзначали день народження молодшенької і настав час торта, всім гостям роздали по шматочку. Онукові не дали.

Виявилося, що невістка покарала онука за те, що він розбив планшет сестри. Мої протести вона слухати не стала. Син теж втручатися не хотів. Невістка вважала, що він всі необхідні продукти отримує, а ось солодкість потрібно заслужити. У цей момент в кімнату зайшла невістка і випадково почула нашу розмову. Вона була в сказі, адже в її будинку вона сама встановлювала правила. Я встала і пішла, і дійшовши додому, вирішила зателефонувати синові. У підсумку з сином теж посварилися: він прийняв сторону дружини. Якось раз сина з невісткою запросили на свято і вони залишили дітей зі мною. Я пригостила онуків чаєм з солодощами. Внучка відразу накинулася на цукерки, а онук тільки сумно підглядав. Він знову провинився і був покараний.

На що я сказала онукові, що покараний він у них вдома, а у мене можна їсти все. Увечері, коли їх забирали, я поклала їм солодощів. І тут я вирішила при них відкрити цукерку і дати онукові. Невістка почала обурено, кричати, на що я відповіла, що це мій будинок і в ньому інші правила. Христина пригрозила, що більше не приведе дітей. На це вона не мала права. Синові я теж висловилася, що він став підкаблучником. І що вчинки дітей всього лише дитячі пустощі. – — Добре, що хоч не б’єте їх- вигукнула я. Невістка зачинила двері. А я буду продовжувати захищати своїх онуків!

Leave a Comment