Роз лючений чоловік викидав речі Оксани з шафи, коли Іра увійшла додому. Але вона відразу ж здогадалася, що сталося

Копировать

У школі Іра ніяк не могла сконцентруватися на уроках, в голові постійно крутилися тривожні думки. Вчора, повернувшись додому раніше, вона застала у них вдома дружину батька з іншим чоловіком. Оксана на неї накричала, каже: «Не смій нічого Віктору розповідати. Він тобі все одно не повірить, він знає, що ти мене не любиш! Тільки собі гірше зробиш». Вона не знала, як поводитися з батьком. Він пови нен сьогодні повернутися з відрядження. Оксана молодша за батька на п’ятнадцять років. Він з нею три роки як одружений. Одружився після того, як минуло два роки з тих пір, як мами не стало. Стосунки з Оксаною з самого початку не склалися. Вона Іру недолюблювала.

По будинку нічого не робила, не працювала, жила за рахунок батька. Віктор займає високу посаду і добре заробляє. Іра мимоволі підозрювала, що Оксана вийшла заміж за батька з меркантильних спонукань. Але батько з нею був щасливий, начебто. Після школи вона безцільно гуляла, щоб відтягнути час повернення додому і зустрічі з батьком. Повернулася, коли вже вісім годин було на годиннику. Піднімаючись сходами додому, Іра почула жіночий плач. Відкривши двері квартири, вона побачила заnлакану Оксану. Вона подивилася на дівчинку з ненавистю: — Це ти все йому розповіла! Іра здивовано завмерла. Батько викидав речі Оксани з шафи.

Оксана навколо нього бігала. — Віть, котик, заспокойся. Чому ти їй повірив? Вона ж та ще вертихвістка. Вона мене просто не любить! Батько строго на неї подивився. — По-перше, Іра мені нічого не говорила. Твій коханець мені надіслав відео, де ви з ним у нас вдома розважаєтеся. А по-друге, збирай свої речі, щоб і духу твого тут не було! Коли Оксана, обіймаючи рюкзак зі своїм одягом, вийшла з дому. Іра все ще перебувала в заціпенінні. Батько підійшов і обійняв її. — Не переживай, ми з тобою і без неї будемо добре жити. У цьому Іра не сумнівалася.

Leave a Comment