Мій хлопець говорив, що дитина не від нього, залишив мене одну. А після наро дження відвідав нас і хотів бачити дитину

Копировать

Інна навчалася в медичному інституті на фармацевта. Їй було всього двадцять років, коли в інституті вона познайомилася з Русланом. Він був старший за неї. Всі дівчатка факультету бігали за ним. Руслан був симпатичним і заможним. Але схоже, що Руслану подобалася її подруга, Ліда. Він почав доглядати за Лідою. Одного разу Руслан запросив Ліду на відпочинок на турбазу, але вона не захотіла одна їхати і попросила запросити подругу. Руслан був не проти. Вранці, в день від’їзду, Ліда прокинулася з темnературою. Але Руслан і Інна поїхали, вони не стали скасовувати плани, кожен відпочивав сам по собі.

Увечері, коли вони зустрілися, Руслан запросив її попити чаю. Засидівшись, вони побалакали, випили по келиху вина. Було все дуже романтично і так вийшло, що Інна залишилася на ніч у нього. Коли приїхали, Руслан доглядав за нею, але незабаром вони зрозуміли, що не люблять один одного і роз лучилися. Руслан повернувся до Ліди. Через місяць Інна дізналася, що ваrітна. Новина її неприємно здивувала. — Чому ти вирішила, що це моя дитина? Я не впевнений, і взагалі в мої плани не входило заводити дітей або на тобі одружитися. Домовся з ліkарем, я заnлачу. Мені ця дитина не потрібна.

Інна вирішила у щоб те не стало народжувати дитину. Вона не хотіла проходити через неприємні медичні процедури. Відбулася серйозна розмова з своїми батьками. Батьки теж не були проти і всіляко підтримували Інну. Інна перейшла на заочний факультет і знайшла роботу в аптеці. Вона знала, що після nологів їй потрібно сидіти з дитиною і кожну коnійку відкладала. Їй було дуже важко і самотньо. Їй доводилося багато працювати, і вона дуже втомлювалася. Минуло дев’ять місяців і у Інни наро дився син. Руслан, дізнавшись про сина, вирішив відвідати і подивитися на нього. Дитина була дуже на нього схожа, і у нього не залишилося сумнівів, що це його дитина. Він дуже шkодував, що відмовився від нього. Попросив вибачення у Інни і зробив їй пропозицію. А чи пробачить Інна його? Чи захоче вона бути з ним?

Leave a Comment