Молода пара знайшла 2 маленьких хлопчиків у відрі для сміття — а потім уси новила їх!

Копировать

Мені завжди цікаво, коли я розумію, що більшість людей просто займаються своїми звичайними повсякденними справами, і з ними несподівано відбуваються чудові речі. Наприклад, ви можете зустріти кохання всього свого життя, коли обслуговуєте столики в ресторані, або можете виявити покинуте кошеня, коли виходите на щоденну пробіжку. Людина на ім’я Марк Перселл просто виносив сміття на роботі, коли його життя змінилося назавжди. Марк Перселл — шеф-кухар в Тампа-Бей, столичному міністерстві Паско у Флориді. Одного разу, коли він збирався піти на ніч, то виявив щось шокуюче.

Парселл виймав сміття, коли побачив дві маленькі головки, що стирчать із сміттєвих мішків. Спочатку чоловікові здалося, що він дивиться на двох ляльок, але він швидко зрозумів, що це не іграшки, а скоріше два живих дихаючих дитини. Ви все правильно зрозуміли. Два маленьких хлопчика, які були братами, просто сиділи в смітті. Одному з хлопчиків було близько двох років, а молодшому — сім місяців. Єдине, що на них було надіто — це підгузники, і, як виявилося, їх мама ховалася за рогом. Ні, вона не кидала своїх дітей. Ось така історія.

Очевидно, сім’я була бездомною, і мати більше не могла піклуватися про своїх дітей, тому вона подумала, що може залишити їх в церкві в надії, що хтось візьме їх і дасть їм люблячу сім’ю, тим самим забезпечивши цих прекрасних дітей турботою, яку вона сама не могла. Марко не знав, що робити, тому він зателефонував одному з пасторів церкви, Крістал Стюарт, щоб дізнатися, чи зможуть вона і її чоловік подбати про дітей на ніч. Кристал порадилася зі своїм чоловіком Роном, і пара погодилася подбати про дітей.

Як виявилося, вони бачили маленьких хлопчиків з мамою в їдальні. Одного разу вони навіть запропонували допомогти мамі, бо знали, як сильно вона бореться. В інтерв’ю Кристал пояснила, що хлопчики були брудними і покриті укусами комах. Їм потрібно було багато ванн і ще більш ніжний любовний догляд. Кілька днів по тому соціальний працівник і мати хлопчиків попросили Стюартів постійно піклуватися про дітей, щоб вони не потрапили в систему прийомних сімей. Молода пара навіть не вагалася. Вони вже були закохані в дітей. Подивіться це зворушливе відео нижче.

Leave a Comment