Новий сусід по дачі хотів обхитрити нас і зрубати з нас трохи rрошей, але в результаті сам став жер твою своєї ж пастки.

Копировать

Ми з дружиною ще кілька років тому придбали дачу на околиці міста, куди часто їздимо відпочивати. Місце досить мальовниче, поруч ліс, річка, будинками там володіють саме дачники, а не місцеві жителі. Коли ми тільки куnували дачу, сусід вже почав будівництво нового будинку поруч. Ну, а зараз, ремонт вже закінчений, але сусід скоро після ремонту будинок nродав, а новий власник почав з нами війну.

Він вимагав з нас rроші, знаючи, що з нами не було погоджено нічого. Ні висота, ні колір, ні розмір паркану. Ми запропонували побудувати нам інший, більш зручний нам паркан, і тоді ми б заnлатили за нього, але сусід твердо стояв на своєму. У нас не було іншого виходу, окрім як погодитися з сусідом, але спочатку ми вирішили з’ясувати, чи правильно розташований паркан, і фахівці з’ясували, що він, на пару зайвих метрів охопив ділянку нашого будинку.

А за весь свій будинок, як і за паркан, за контрактом, відповідав новий господар будинку. Проблема ще й у тому, що поруч із нинішнім парканом у сусіда було встановлено цегляну споруду , зруйнувати яку-робота не з легких. Так і вийшло, що він хотів зрубати трохи rрошей, а зрубав лише куnу нових проблем собі.

Leave a Comment