Поки дружини не було вдома, Влад вирішив як слід відпочити з другом. І тут він зрозумів, що був замкнений у своїй власній квартирі

Копировать

Ранок Володимира почалося як не можна краще. Дружина ще вчора зібралася на дачу на весь день, щоб зайнятися там городом. Володимира вона з собою не покликала, чому він був невимовно радий, адже не дуже любив роботу в селі. А ще настрій піднімало те, що у нього з’явилася можливість посидіти з другом. Поки дружина збиралася, він зачинився у ванній, включив воду і подзвонив другові, щоб домовитися про завтрашню зустріч. Вранці Володимир зібрав пакет з необхідними продуктами домовився з другом про деталі і зібрався до нього. Однак, виявив, що двері квартири замкнені. Став шукати ключ, пошарив у кишенях, але їх ніде не було. І тут згадав, що вчора Іра десь загубила свій ключ, взяла його ключ.

Тут він зрозумів, що залишився замкнений у власній квартирі. — Що ж тепер робити? Чоловік не мав наміру здаватися так просто. Оглянувши замок, він виявив, що зняти його не так важко, тому попрямував за інструментами. І раптом пригадав, що минулого тижня всі вивіз на дачу, щоб даремно не займати в квартирі місця. Він зателефонував другу і в двох словах описав ситуацію. Незабаром Сергій був уже біля дверей, тепер вони вже разом міркували про те, як виправити становище. Сергій пропонував на мотузці спуститися через балкон, але вдома не було ніякої мотузки. Потім Сергій запропонував зняти двері. -Ти збожеволів чи що? Дружина мені такого не пробачить.

Ми ж недавно тільки двері ставили. Вона мені таке влаштує! — вигукнув Володимир. — Але тоді у мене немає більше ідей — розвів руками Сергій. Весь день він один простирчав в квартирі. Від нудьги навіть забрався, робити було зовсім нічого. Дружина, повернувшись з дачі, здивувалася: — О боже, яка у нас чистота! Який ти в мене молодець! — Мені просто робити нічого було — зізнався Володимир. – Адже ти ключі забрала, а мене замкнула тут. — Запасні ж в тумбочці. Здивувалася Іра. Володимир підбіг до тумбочці, відкрив дверцята і дійсно виявив там стопку запасних ключів.

Leave a Comment