Марія подзвонила матері, але вона не брала трубку. Свекор вигнав її хво ру матір на вулицю. Коли вона дізналася від сусідів правду, то дала свекру хороший урок.

Копировать

У нас була дружна сім’я, поки не трапився нещасний виnадок з моїми батьками. Батько з матір’ю на машині розбилися, батька не стало, а мати залишилася ін валідом. Ми з мамою жили бідно, але жили дуже дружно. Я мамі у всьому доnомагала, вона насилу пересувалася. Завдяки моїй мамі я поступила і закінчила університет з червоним дипломом. Мене запросили на роботу в хорошу фірму. Ми стали жити краще. Я знайшла хорошого лі каря, мама стала сама без сторонньої доnомоги пересуватися. До нас у фірму приїхав син господаря фірми. Ми познайомилися і почали зустрічатися. Через кілька місяців Андрій мені зробив пропозицію. Батько Андрія володів заводами і кількома фірмами, в тому числі і тією, в якій я працювала. Батько Андрія був не в захваті від вибору сина, так як Андрій одружився на дівчині не з їхнього кола. Але вибір сина він поважав і не став втручатися.

Ми переїхали до столиці, його батьки нам подарували квартиру, а нас взяли на роботу у фірму його батька. Андрій запропонував мою маму забрати до себе. Поживши деякий час з нами, мама сказала, що хоче повернутися додому, не хоче заважати молодим. Ми зняли їй квартиру в сусідньому будинку для мами. Все було добре, я після роботи кожен день заходила до мами. Але в цей день на роботі був напружений день і я не змогла зайти до мами. Вранці подзвонила, але вона не відповіла. Увечері зайшла до неї, але мама двері не відчинила. Я від сусідів дізналася, що приходив якийсь чоловік і виставив її з дому з речами. Цей чоловік сказав їй, щоб вона більше не з’являлася в сім’ї його сина. Я відразу зрозуміла хто був цей чоловік. Я поїхала до нього і все висловила, я йому сказала Все що про нього думала. Він не став виправдовуватися, а сказав, що його син не зобов’язаний утримувати мою матір, вона дороrо йому обходиться. І якщо мені щось не подобається, я можу написати заяву і піти.

Я так і зробила. Недовго думаючи, написала заяву, зібрала речі і поїхала в своє місто. Наступного дня Андрій приїхав за мною. Він просив мене повернутися, але я відмовилася. Я сказала, що не можу кинути матір, я його люблю, але я потрібна своїй матері. — Я так і знав, що ти мені так відповіси. Я теж звільнився з фірми, ключі від квартири повернув матері і сказав, що у них більше немає сина. Я обняла його і розnлакалася. Ми з чоловіком живемо в нашій квартирі і скоро чекаємо поповнення. З матір’ю він спілкується, вона навіть до нас приїжджає. Я дуже рада, що Андрій хоч з нею спілкується. Незабаром я народила двійню. Моя мама подзвонила свекру і повідомила йому новину. Він вибачився перед нею за свій вчинок. Андрій теж помирився з батьком. Свекор відійшов від справ, і біз нес довірив Андрію. Він хоче більше часу проводити з онуками. Нам куnили великий будинок, мама тепер живе з нами. Не можна ображати і принижувати людей, тільки тому що ти баrатий. Ніхто не знає, що його чекає завтра.

Leave a Comment