Зайшла у ванну і побачила брудну білизну за котячим лотком: в ту ж секунду у мене терпець урвався, я закотила страաний сkандал і вигнала чоловіка з дому.

Копировать

Ця історія сталася днями, коли мій чоловік взяв два квитки для себе і сина на Чемпіонат світу. Вони були завзятими вболівальниками футболу. Син приїхав зі свекрухою, з якою ми не ладнали. Відпускати його одного вона відмовлялася і іншого варіанту не залишалося, як погодитися. Я трималася осторонь, була нейтральна в спілкуванні, а дочку намагалася не відпускати надовго до бабусі. Раптом чого наговорить, налаштує дитини. У матчі виграла улюблена команда моїх чоловіків-і цілими днями я чула їх обговорення і коментарі. Але це нічого: я мовчки терпіла, поки свекруха не натякнула, що нам потрібно розширитися, зробити ремонт, додати кімнату для гостей, адже кошти для цього у нас є.

Потім вона перейшла на нашу кухню, назвавши мене nоганою господинею, наготувала різноманітної їжі, до якої син навіть не доторкнувся. Цього їй теж мало було: вона всіляко тиснула на мене, тому що я відмовлялася годувати сина нісенітницею, а змушувала харчуватися правильно. Чоловік теж себе дивно веде, все ходить поруч з нею, стелиться. Останньою крапкою для мене стало побачене у ванній. У ванній дочки була залишена брудна білизна за котячим лотком.

Я розлютилася і вигнала з дому всіх трьох – сина, чоловіка і свекруху, адже дитині потрібні спокійні від носини між батьками і затишок в домі, а не постійні сkандали і непорозуміння. Чоловік може відвідувати дочку, коли захоче, заважати йому не буду. Я не знаю, що робити: так тривати не може, але і руйнувати сім’ю не хочу. Так як же мені вчинити? Може, перестати спілкуватися зі свекрухою або поставити ультиматум чоловікові, адже, якщо ми йому дороrі — він зробить все, щоб ощасливити нас.

Leave a Comment