Матуся з дитиною увійшла в автобус, і я вже відчув недобре, як виявилося, моя інтуїція мене не підвела

Копировать

Я як-то раз став жертвою однієї такої матусі, але я не зміг стриматися, висловив свою думку. Я якось їхав після роботи, сильно втомлений, підійшла до мене жінка і сказала, що я сів не на своє місце і показала свій квиток. Я їй теж показав свій квиток, вона сказала, що у неї дитина, тому я просто зобов’язаний встати з місця і поступитися їй з дитиною. У мене теж є діти, але я так не роблю, намагаюся робити так, щоб і іншим пасажирам було зручно, але деякі не розуміють цього.

І ось, я встав зі свого місця, хоча хотів сидіти біля вікна, пересів на інше, незручне місце. Минуло небагато часу, та ж сама жінка знову прийшла до мене і каже, що з вікна дме і хоче знову помінятися місцями, так як дитина може захворіти. Я сказав, щоб вона відстала від мене, так як заважає, вона стояла так і чекала, поки я вийду. Я і в цей раз поступився їй, так як не хотів влаштовувати конфлікт. Після того як я сів, жінка повинна була зайняти дитину, включила мультик на всю гучність і дала телефон дитині.

Я сказав, щоб вона зробила тихіше, але та сказала, що буде робити те, що хоче, я навіть дав їй свої навушники, щоб вона дала дитині, але вона відмовилася. Я включив свій ноутбук, потім теж включив мультики на всю гучність, їй це набридло, вона попросила мене вимкнути. Я поставив перед нею умову, що зроблю те ж саме, якщо і вона вимкне. Вона вимкнула, я теж, і ось так ми їхали в тиші, але нормальне відношення вона могла б і раніше показати.

Leave a Comment