Коли я одружився на дівчині, у якої вже була дисятилітня дочка, то тоді я ще не знав як одного разу вона врятує мені життя

Копировать

В нашому офісі повинні були бути зміни. Сказали, що до нас на роботу повинна влаштуватися племінниця шефа. Всі наші хлопці заметушилися і вже думали, як завоювати серце цієї дівчини, щоб отримати хорошу посаду. Вона з’явилася — і всі перейшли до справи. Вона мені теж дуже подобалася, але я помічав, що вона якась втомлена. Але прихильників у неї стало менше, коли вони дізналися, що у неї є десятирічна донька. Вона мені так сильно подобалася, що я одного разу вирішив її запросити в парк погуляти.

Коли вона у мене запитала, в якій компанії ми підемо гуляти, то я сказала, щоб вона з собою взяла доньку. Ми пішли гуляти в парк, і я познайомився з її дочкою. Ми з нею дуже добре здружилися. У нас виявилося дуже багато спільного. Дівчинка явно полюбила мене відразу, і я її теж. Ми незабаром почали офіційно зустрічатися. Потім пішли в РАГС — і стали жити разом. Щастю моєму не було меж. Я дивився на неї і не вірив, що вона моя. Стосунки у нас з її дочкою були дуже хороші, хоча вона іноді зустрічалася з батьком. Але раптом все змінилося.

У мене виявили невиліkовну хво робу. Я повинен був поїхати на ліkування в Ізраїль. Дядько дружини нам дуже допоміг, і ми всі свої заощадження теж зібрали — і я поїхав до Ізраїлю на ліkування. Одного разу до мене прийшла донька й принесла мені гроші. Ми спочатку не розуміли, звідки у неї така сума. Як виявилося, вона організувала збір через інтернет, щоб виліkувати мене. Я не зможу описати те, що відчув у той момент, я просто розплакався. Я її завжди дуже любив, але не думав, що вона мене теж любить, як рідного. У нас ще попереду довгий і складний шлях, але я впевнений, що ми впораємося – всі разом.

Leave a Comment