Наречена дочекалася Сергія з ap мії, але він повернувся звідти з іншою.

Копировать

Сергій служив в apмії, йому залишалося лише півроку до закінчення. Командир узяв пару міцних хлопців із собою на дачу, щоб ті допомогли вантажівку з меблями розвантажити. Паки хлопці працювали, з дому вийшла красуня донька командира – Маша. Вона несла графин із холодним компотом. Солдати відразу почали пити, а Серьога милуватися Машею. Вона одразу йому сподобалася, більше того, це було взаємно. Коли Сергію давали вихідні, він проводив їх самозабутньо з Машею. Вони гуляли, багато розмовляли, були лише вдвох і більше їм ніхто не був потрібен. Так після закінчення служби Серьога з Машею подали заяву до РАГСу.

А потім поїхали до Серьоги до села, щоби познайомитися з батьками. У поїзді Серьогу відвідали cyмні думки. Він згадав Олесю. Вони разом пішли до першого класу, весь цей час сиділи завжди за однією партою. У дитинстві близько дружили, Серьога завжди заступався за дівчинку. У старших класах вони стали зустрічатися, їх більше не дражнили «наречений і наречена», бо це стало більше схожим на правду. Сестра Серьоги була найкращою подругою Олесі. Після apмії Олеся з Серьогою мріяли поїхати до міста, щоб там розпочати їхнє сімейне життя. Олеся чекала його з apмії, тільки от повертається Серьога з іншого. Вдома мама і тато зустріли нову наречену навіть із cyмом… Вони не очікували, що їхній син так зробить з Олесею. Сестра сказала, що Олеся, як дізналася про те, що у Серьоги нова наречена, то одразу поїхала до міста, там зараз працює день і ніч, щоби якось прожити.

-Ну так ще краще, не потрібно тоді цих coпливих розмов, — відповів Серьога. Тільки сімейне життя з донькою командира було не цукор. Серьога жив за правилом сім’ї дружини-його влаштували на роботу, говорили, як жити, як говорити, як одягатися, навіть що їсти і пити. Такий контроль за кілька місяців набрид Серьожі. Після частих свapoк подружжя, вони нарешті розлучилися. Серьога тут же поїхав з Олесею, про яку думав увесь цей час. Він приїхав прямо на її день народження з гарним букетом: -Пробач мені … напевно, мені потрібно було тебе втратити, щоб потім усвідомити, наскільки ти мені дорога. -Думаю, ти досить намучився. Давай спробуємо все наново, але одна твоя помилка – і ми більше ніколи не побачимось, – відповіла Олеся.

Leave a Comment