Чоловіка не тур бувала хворо ба доньки. Головне, щоб дружина завжди була поряд із ним. Його не хви лювало, що мати має бути поруч із дитиною.

Копировать

Ксюша не спала майже дві ночі, а справа в тому, що дворічна донька мала температуру. Підхопила вірус у садку, ось тепер доводиться якось лікувати дитину. Темнература трималася 38. Вдень ще було трохи легше, донька дивилася мультики, відволікалася багато на що. Ксюша сама грала з донькою у ляльки, робила спектаклі з іграшок. А от уночі ставало важ че, сильний кашель не давав нормально дихати. Донька постійно nлакала та просилася на ручки.

Ксюші доводилося тягати на руках доньку близько години туди-сюди, поки вона не засне. Все це дуже не подобалося чоловікові Ксюші: -Досить півночі у дитини сидіти. Ледве в неї трохи кашель, ти одразу біжиш, як пригоріла. Ну кашель тепер у неї, що вдієш. Це не привід цілодобово біля неї сидіти. Я взагалі спати не можу так. -Так якщо я тобі зава жаю, може, доки донька хво ріє, я в неї спати буду? -Ні, ти дружина і ти здорова, значить і спатимеш зі своїм чоловіком. Наступної ночі все повторилося.

Донька довго не могла заснути, а щойно заснула, Ксюша пішла на кухню гладити сорочки. Вдень вона цього не могла зробити. Чоловік дивився телевізор, а пара від праски його дра тувала. Але тут донька знову прокинулася, і Ксюша побігла до дитини. Поки вона заколисувала доньку, то й сама заплющила очі, і заснула. Розбудили її грубі поштовхи чоловіка: -Ти що з глузду з’їхала, ти що так спеціально робиш, нерви мої перевіряєш? -Що трапилося? Я на мить очі прикрила.

-На хвилинку, ти тут цілу годину вже спиш, а я, як дурень, лежу і чекаю її. -Ну так теж би заснув. -Я тебе чекав. Ти взагалі дружина і маєш свої обов’язки перед чоловіком. Чи що хочеш, щоб я знайшов іншу, якій не треба нагадувати про це? Швидко встала і пішла. Чоловік зник за дверима. Ксюша важkо зітхнула і помацала чоло дочки. Добре, що темnература вже спала, хоч донька сьогодні нормально виспиться, та й кашлю сьогодні вночі практично немає.

Leave a Comment