Вася хотів розл учитися з дружиною, але квартиру ділити не хотілося. І ось він віддав свою частину будинку другу

Копировать

Семен підвівся рано і почав вбиратися в квартирі. Адже після обіду треба привезти дружину троянду з пологового будинку з маленьким сіном. Загалом Семен ще рік тому навіть не замислювався над весіллям. Але все так само собою склалося, що тепер він не виявляв свого життя без коханої Розі. Його друг Вася постійно скаржився на дружину, то вона йому мозок пиляє, то вічні істерики та непорозуміння. Жити з нею було просто неможливо. Тоді й вирішив — подасть на розлучення. — Ну так, а в чому проблема? Давно б вже розлучилися, — говорив Семен. — Проблема у тому, що у нас спільна квартира. Половина моя, а половина її. — Так обміняйте її на готельне житло. — Ні, ніхто не погодиться одну квартиру на дві міняти.

І продати її не вдається. -Чому не виходить? Продали б і гроші поділили. — Так Вона, зараза, продавати не хоче. Цього вечора друзі пішли на авантюру. Вася написавши дарчу на Семена, він тепер житиме в його частині квартири, а Семен вже так гроші віддати. Вася таким чином вирішив насолити колишній дружині, а Семен якраз шукав собі недороге житло. Переїхав він до колишньої дружини одного – Рози. Жінка так і ахнула, бо тепер доведеться жити з чужим чоловіком. Але Семен був добрим сусідом, він не пив, не курив, не влаштовував сkандалів, не водив жінок.

Просто від самої думки, що доводиться постійно перебуває в одній квартирі з чужим чоловіком — було неприйнятно. Після роботи Роза сіла на лаву та під’їзду і почала плакати. До того сиділа, що вся посиніла від холоду. На той час Семен вже повертався додому. Він тут же відвів змерзлу жінку додому, на кухню, зробив їй чай. Вона все плакала, як дитина. А Семен почав її заспокоювати, якось шкода стало жінку. Вона загалом гарна була, тут вони й розговорилися. Після цієї думки і життя у Семена з трояндою стало веселіше, смороду стали ближчими. А потім взагалі вирішили одрyжитися. Вася такого повороту подій не очікував. Але лізти не ставши. Все що не робиться-все на краще.

Leave a Comment