Подружжя на день річниці їхнього весілля здали тести ДH K. Результати показали, що вони

Копировать

У Андрія з Мариною гарні стосунkи. Вони живуть у шлюбі вже вісім років, вони мають чудову доньку . Все було гаразд до одного моменту. Андрій був креативним чоловіком. Його подарунки завжди відрізнялися від подарунків, які дарують чоловіки дружинам. Останнім часом Андрій почав захоплюватися біологією та генетикою, а незабаром мало бути їх із дружиною річниця. Він вирішив зробити дружині подарунок подвійний генетичний тест, для неї та для нього. « Знаєш скільки інформації можна дізнатися лише з одного тесту?

Мені цікаво, яке у нас генетичне коріння», — говорив Андрій з великим ентузіазмом. Він запланував день, призначив прийом до лабораторій, а для вечора забронював столик у кафе. У день річниці пара здала тести та відзначила річниці за смачною вечерею. Але невдовзі вони дізналися про результати експертизи та були шоkовані від цієї інформації, адже такого вони не очікували. Виявилося, що Андрій та Марина – далекі родичі. Вони були кузенами, що означає, що в них тече та сама кров. Андрій прийняв цю інформацію просто за цікавий факт і став жити далі як раніше. А ось Марина надала цим результатам велике значення і почала говорити про роз лучення.

З кожним днем вона все впевненіше наполягала на розлученні, адже їй було гидко лягати в ліжко зі своїм кузеном. Думка, що вона народила дитину від родича, не давала їй спокою. Андрій став переживати за сім’ю, не хотів втрачати kохану. Він звернувся до генетиків і попросив з’ясувати, наскільки близький споріднений зв’язок, і чи може це бути проблемою для них? Вони повідомили Андрію, що не може бути жодних проблем, адже вони є родичами лише шостого покоління. Таких шлюбів дуже багато, бо люди навіть не знають, що вони далекі родичі. Андрій повернувся додому з доказами та поговорив із дружиною. Але Марина наполягає на своєму. Вона твердо вирішила, що хоче роз лучитися. Як обдурити дружину і не дозволяти стосунkам зруйнуватися – Андрій не знає.

Leave a Comment