Лежали ми з сином у ліkарні, а чоловік відвідав нас лише через тиждень. Дізнавшись причину я мало не луснула від лю ті.

Копировать

У мене руки тремтять від люті, коли я це пишу. Моя свекруха несправедливо принижувала мене від початку. Вона вважає, що я недостойна її сина. Вона стверджує, що він розумний та їхній сім’ї можна позаздрити. Моя сім’я неблагополучна, а я ні на що не придатна. Моя свекруха – вихователька дитячого садка, а мій свекор – відставний військовий п’яниця. Моя свекруха вважала мене виснаженою, що я вийшла заміж у таку багату сім’ю. З іншого боку, мої мати та батько – сумнівні бізнесмени, які роблять гроші обманом. Мої батьки тримають друкарню і не дурять нікого.

Я здобула ступінь бакалавра в університеті. Я вважаю себе привабливою та вихованою. А мій чоловік, якого я люблю, працює інженером на заводі. У нього додаткова вага, тому самки у його стадо не ходили. Моя свекруха не втомлюється повторювати, що її син повинен був одружитися з кимось краще. Її останній вчинок перевершує всю зневагу та приниження. Ми живемо із нею в одній квартирі. І коли моя дитина захво ріла, нас госпіталізували до обласної ліkарні, а ми живемо у селі.

Мій чоловік не дзвонив нам цілий тиждень. А сьогодні він нарешті приїхав і сказав, що мама забрала його телефон, тож він не міг приїхати до нас! У лікарні багато ві русів і він може заразитися. Свекруха – просто хво ра жінка. Найгірше, мій чоловік ніколи не скаже мамі жодного слова. Він прийшов зустрітися з нами після роботи таємно, щоб мати не впізнала. Хіба це взагалі прийнятно? Мої батьки мають однокімнатну квартиру, в яку мій чоловік не хоче переїхати. Які у вас варіанти в цій ситуації? Мій улюблений фантастичний батько та чоловік, але якщо ми залишимося зі свекрухою навіть на короткий час, роз лучення неминуче. То що мені робити в цій ситуації?

Leave a Comment