Мій чоловік вирішив залишити сім’ю і піти до молодої. Я дуже сильно переживала з цього приводу, але мене заспокоїв наш старший син

Копировать

Моє життя змінилося в один момент, коли я дізналася, що інша жінка чекає від мого чоловіка дитину. Ми прекрасно жили майже 20 років, у нас двоє синів, ми планували купувати новий будинок; одним словом — було все, як у людей. А потім чоловік мені повідомив, що скоро знову стане батьком. Я була здивована цією інформацією, а ще більше здивувалася, коли дізналася, що розлучниця — молодуха.Я намагалася умовити Миколу залишитися: було шкода дітей, ну і себе, звичайно. Потім старший син сказав мені: » Чи не вистачить його просити, мама, хай він іде «.На жаль, для багатьох з нас цілком звичні історії про те, як чоловік іде до іншої жінки.

Моє життя змінилося в один момент, коли я дізналася, що інша жінка чекає від мого чоловіка дитину. Ми прекрасно жили майже 20 років, у нас двоє синів, ми планували купувати новий будинок, одним словом — було все, як у людей. А потім чоловік мені повідомив, що скоро знову стане батьком. Я була здивована цією інформацією, а ще більше здивувалася, коли дізналася, що розлучниця молодиця. Ми почали зустрічатися, потім одружилися. З народженням першої сина матеріальне благополуччя сім’ї істотно знизилося, чоловік вирішив спробувати відкрити будівельну фірму. Взяли кредит, я переживала, що нічого не вийде, але чоловіка підтримала. Зі своїм чоловіком Миколою я познайомилася ще в студентський час, ми разом вчилися в університеті. У підсумку все вийшло, як він і планував: маленька фірмочка перетворилася за кілька років в підприємство з найманими працівниками.

Я в цей час забезпечувала йому теплу вечерю і комфортний побут, адже Микола дуже втомлювався на роботі. Народила двох дітей. Звичайно, ми купили за цей час дві квартири, обзавелися і іншим майном, в загальному, налагодили побут. І тут усе розвалилося в один момент — у чоловіка є інша і вона чекає дитину. Я готова була йому все пробачити, аби він залишився в сім’ї. Я намагалася умовити Миколу залишитися, було шкода дітей, ну і себе, звичайно. Потім старший син сказав мені: » Чи не вистачить його просити, мама, хай він іде «. Найважче довелося молодшому синові, він постійно тужив за батьком, незважаючи на те що Микола регулярно до нас приходив.

Якось напередодні святкування 8 Березня подруги запросили мене в ресторан. Там я познайомилася з Олександром — чоловік запросив мене потанцювати. Я посміхнулася, бо побачила, що він молодший за мене років на сім-вісім, але погодилася. На наступний день він сам мені подзвонив, ми почали спілкуватися, і все якось непомітно перейшло в романтичні відносини.Я хвилювалася, що скажуть діти, що скажуть наші знайомі, а найголовніше — як відреагує на це його мама. Адже Олександру 33, тоді як мені 39 і в мене двоє дітей. Але всі мої близькі сприйняли Олександра адекватно. Діти відразу полюбили його, він став для них рідним. На моє велике здивування, навіть мама Олександра підтримала нас. Виявляється, у неї самої схожа доля, її другий чоловік виховував Олександра, як рідного сина. Ми вирішили офіційно оформити наші відносини.

А через пів року заявився Микола, почав розповідати, що молодій співмешканці потрібні тільки його гроші, що у них нічого не виходить, їм важко знайти спільну мову, і так далі.Мені було шкода чоловіка по-людськи, але я вирішила, що наше зруйноване сімейне гніздо капітального ремонту не підлягає, як кажуть будівельники. Подумавши кілька днів, я вирушила оформляти розлучення в суд.Відносини з Олександром тривають, я рада, що в моєму житті відбулися такі зміни, як розлучення і зрада, тому що з новим чоловіком я відчуваю себе щасливою, молодшою і потрібною.

Leave a Comment