Наречена втекла з весілля, підслухавши розмову батька з нареченим

Копировать

Весілля йшло за планом, але на середині церемонії раптом зникла наречена. Гості не могли зрозуміти, що сталося. Спершу думали, що це якийсь розіграш, «викрадення нареченої». Правда, до кінця свята вона так і не з’явилася. Повернулася дівчина у вівторок і показала чоловікові довідку з лікарні: там йшлося про аборт. У середу жінка подала заяву на розлучення. Ось що сталося:

Наречена до початку церемонії вийшла на вулицю подихати свіжим повітрям, як раптом почула, що її батько розмовляє з нареченим. Він розповідав про те, що одружився на мамі «по зальоту». Розповідав, що шкодує про свій такий вчинок і досі любить якусь Світлану. Сказав, що розуміє зятя, який опинився в схожій ситуації.

Ще сміялися двоє з того, що одна і та ж дівчина обом зламала життя. Наречена була дуже розчарована. Вона не знала, куди себе подіти. Вона навіть не підозрювала, що була небажаною дитиною. Здавалося, що батько любив її . «Всього за пару хвилин можна зруйнувати не тільки шлюб, а й віру в людей». Що думаєте з цього приводу? Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

Leave a Comment