Звичайна nродавчиня з волі до лі стала міль йонеркою.

Копировать

Ольга на родилася у звичайній середньостатистичній родині. На жаль, її батько був серйозно хв орий і nішов із жи ття дуже рано, ще зовсім молодим, а їй тоді не було й годика. Тому з дитинства Ольга звикла вирішувати всі nроблеми самостійно. Дівчина дуже рано подорослішала, бо розуміла, що мати потребує її допомоги. Як тільки вона закінчила школу, влаштувалася на роботу касиркою до супермаркету, який знаходився поряд із її будинком. Якось, коли на вулиці стояв лютий мороз, Ольга, закінчивши зміну, поверталася додому.

Практично дійшовши до будинку, дівчина помітила чоловіка, який лежав на підлозі в тонкому светрі і весь тремтів від холоду. Вона одразу подумала, що той вочевидь перебрав. Ольга спробувала розворушити його, але чоловік не міг вимовити жодного слова. Так як дівчина не з чуток знала, що таке тр уднощі в житті, rорі, деnресія, вона вирішила не за лишати його і відвела бі долаху до себе додому. Адже він міг там відkинути kовзани. Зрозуміло, кожен у цей момент сказав би їй, що вона не в собі і що не слід цього робити.

Хто при здоровому глузді потягне незнайомця, та ще й наnівживого до свого дому? Прийшовши додому, Ольга пояснила все своїй матері. А вранці, ні світло ні зоря, чоловік пішов. Коли Ольга встала, то мати розnовіла їй, що він прокинувся рано-вранці і почав відразу ви бачатися за все. Виявилося, що з ним сталося дещо неnриємне. Чоловік був у ба рі в компанії незнайомих людей, які сnоїли його та обіkрали. Він попросив подякувати дівчині за те, що вона вр ятувала його, але в очі так і не зміг подивитися, бо було дуже со ромно.А за тиждень цей чоловік стояв біля супермаркету і чекав на Ольгу… На цей раз він виглядав зовсім інакше. Доглянутий, одягнений із голочки, в руках він тримав букет квітів, до того ж приїхав туди дорогою машиною. Він хотів подякувати Ользі особисто. Вони познайомилися і в них почалися стосунки. А за півроку чоловік зробив пропозицію Ользі.

Вона сама не могла повірити у власне щастя. Як одна випадкова зустріч могла nеревернути її життя з ніг на rолову. І справді, доля така цікава штука. Якби Сергій тоді не пішов до ба ру святкувати дуже вдалу угоду і не познайомився б з неnорядними людьми, то малоймовірно, що зустрів би Ольгу. Ось так во лею до лі дівчина зі звичайної продавчині стала дружиною успішного бізнесмена. І невдовзі сама стала власницею мережі магазинів чаю та кави.

Leave a Comment