Свекруха завжди була мною незадоволена, хоча раніше я вважала, що у нас із нею добрі стосунkи. Справа була така. Мій брат одружився з доброю і милою дівчиною на ім’я Маша. Свекруха в ній душі не чула, а мене вона постійно порівнювала з нею. Вона казала синові

Копировать

Свекруха завжди була мною незадоволена, хоча раніше я вважала, що у нас із нею добрі стосунkи. Справа була така. Мій брат одружився з доброю і милою дівчиною на ім’я Маша. Свекруха в ній душі не чула, а мене вона постійно порівнювала з нею. Вона казала синові. — Не міг собі дружину під стать Маші знайти? Красуня, розумниця, а як з дитиною ладнає, не те, що твоя пустишка Катька. Цілими днями чепуриться і гуляє з подружками. Он подивись, як Маша зі своєю свекрухою ладнає, а твоя мені доброго слова сказати не може. Так свекруха і налаштовувала чоловіка nроти мене, і їй вдалося. Він став холодний до мене.

Я стала помічати, що чоловік став часто проситься в гості до мого брата Сашки. — Пішли до твоїх у гості. А то вдома нудно, ти на кухні з мамою, а я в кімнаті в стелю дивлюся. Та й Машка, мабуть, щось смачне приготувала. Завжди чоловіка балує пиріжками та тортами, не те що ти. Я й не могла подумати, що він зацікавився Машею. Я тільки перед роз лученням дізналася, що Ігор стежив за Машею. Він чекав її на дитячому майданчику, коли вона виходила гуляти з дитиною. І ніби випадково її зустрічав. Ігор намагався порозумітися, робив компліменти, а також казав, що вона у всьому краща за мене. Маші таке не подобалося, вона все розповіла чоловікові. Сашко хотів усе розповісти мені, але дружина зупинила його.

Маша не хотіла завдавати мені болю. Думала, що з Ігорем у мене ще все може налагодитись. Я відчувала, що Ігор зовсім не хотів бути зі мною. Він не розмовляв зі мною, ніби уникав мене. Я не витримала і вирішила посkаржитися свекрусі. Вона мені видала, що син не любить мене і давно зустрічається з Машею. — Так тобі й треба. — Сказала вона мені у слід. Я зі злості побігла до брата додому. Маша була вдома, я хотіла у неї вчепитися, але брат зупинив. Він мені все розповів. Я подала на роз лучення. Ігор помилку свою усвідомив, але вибачити його і свекруху я не можу.

Leave a Comment